Zwangerschapsfotoshoot

zwangerschapsfotoshoot

En dan zijn jullie zwanger. Dat gevoel toen je ontdekte dat je gezin over een aantal maanden groeit. Hoe bijzonder is dat?

Het fantaseren begint. Een jongen of een meisje. Heeft de baby de krullen van mama of de mooie bruine ogen van papa. Nog een paar maanden wachten en je zal er achter komen.

En je begint met aftellen. Elke week kijk je even op internet of in je boek, hoe groot je kindje nu al is. Wat is er deze week allemaal met hem of haar gebeurd. En elke week ervaar je weer hoe bijzonder een zwangerschap toch wel is. 

zwangerschapsfotoshoot

Het begint te wennen…

Je begint te wennen aan je baby buik en de schopjes, eerst zacht en later harder, voelen heel vertrouwd. Nog maar een paar weken en dan mag je gaan komen.

En dat is ook de tijd dat je beseft dat je zwangerschap ooit voorbij is. Dat je je eigenlijk al niet meer kunt voorstellen dat je ’s avonds weer makkelijk van je linker naar je rechterzij gaat draaien, zonder een hele krachtsinspanning nodig te hebben. 

En je beseft dat je dit bijzondere moment wilt vastleggen voor later. Want dit gevoel gaat voorbij, maar die mooie herinnering zal blijven.

zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot

Tussen de 33 en 35 weken kom je naar onze fotostudio, waar we de zwangerschapsfotoshoot maken. Stoer, lief, romantisch. Een bedekte buik of juist naakt, bij ons kan het allemaal. Wij hebben een aantal doeken om te wikkelen, maar die jurk of broek waar je je prettig invoelt is helemaal goed. 

We maken een mooie fotoshoot in verschillende stijlen en/of achtergronden. Met je partner en evt gezin, maar ook een paar mooie foto’s van jou alleen. 

Zo heb je deze mooie herinnering voor altijd vastgelegd, hoe mooi is dat?

zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot pakketten

Zwangerschapsfotoshoot inclusief  een boutique album

Dat is inclusief een uitgebreide fotoshoot, waar je alleen, met je partner of gezin naar de studio komt. We variëren in samenstelling, sfeer en / of achtergrond. Een paar dagen na de fotoshoot ontvang je van ons een mooi filmpje met een aantal leuke foto’s uit de shoot. Tijdens de uitzoekafspraak selecteren we samen de mooiste foto’s die we gaan verwerken in jullie persoonlijk ontworpen album van 20 x 20 cm (20 bladzijden). Ook kiezen we 2 HR bestanden uit die we voor je bewerken en toesturen. En natuurlijk ontvang je alle foto’s op lage resolutie voorzien van ons watermerkje aan de onderkant.

De prijs van een dit pakket bedraagt 344 Euro.

Zwangerschapsfotoshoot inclusief een 50 x 50 cm vergroting

Dit pakket betreft een uitgebreide fotoshoot, waar je alleen, met je partner en/of gezin naar de studio komt. We variëren in samenstelling, sfeer en / of achtergrond. Tijdens de uitzoekafspraak kiezen we de vergroting van 50 x 50 cm op fotopapier, 2 digitale hoog resolutie bestanden uit die bij dit pakket horen. Een aantal dagen na de shoot krijg je een mooi clipje toegestuurd. En natuurlijk ontvang je alle bestanden op lage resolutie voorzien van ons watermerk aan de onderzijde.

De prijs van een uitgebreide zwangerschapsfotoshoot bedraagt 195 Euro.

Basis zwangerschapsfotoshoot

Daarbij doen we een basis fotoshoot, waar je alleen met je partner of gezin (max. 5 personen) op de foto gaat. Bij de basisfotoshoot maken we een serie mooie foto’s, maar de fotoshoot is minder uitgebreid in vergelijking met de fotoshoot bij de andere pakketten. Bij het pakket zit een afdruk van 30 x 40 cm op fotopapier en we sturen alle bestanden op lage resolutie naar je toe voorzien van ons watermerkje aan de onderzijde.

Wil je een eenvoudige zwangerschapsfotoshoot dan bedraagt de prijs 125 Euro.

Baby First Year abonnement

Misschien wil je niet alleen je zwangerschap laten vastleggen maar ook de ontwikkeling van jullie kleintje. Want zo’n eerste jaar is heel bijzonder. Van New Born baby in de eerste weken tot een mooie 1 jarige die parmantig loopt. Het gaat zo snel voorbij.

In dat geval kun je natuurlijk ook kiezen voor ons Baby First Year abonnement. Het abonnement betreft 3 fotoshoots:

  • de zwangerschap
  • New Born en
  • rond het eerste jaar.

Van die 3 fotoshoots maken we een mooi bewaaralbum dat we persoonlijk voor je ontwerpen. Na elke fotoshoot ontvang je van ons alle bestanden in lage resolutie voorzien van ons watermerk aan de onderkant.

Een baby first year abonnement bedraagt 399 Euro voor 3 fotoshoots en een persoonlijk ontworpen boutique album van 20 x 20 cm met 20 pagina’s.

New Born blog

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *