Zwangerschapsfotoshoot bij het Baby First abonnement

zwangerschap bijzonder aandenken

Bij ons Baby First Year abonnement kom je 3 keer naar de studio voor een fotoshoot rondom het eerste jaar van je baby. Het start moment van het abonnement bepaal je zelf. Zo kun je kiezen voor een zwangerschapsfotoshoot, gevolgd door de New Born fotoshoot en een fotoshoot rond 1 jaar. Of je start met de New Born fotoshoot en komt terug wanneer jullie kleintje kan zitten (rond de 9 maanden) en vervolgens rond het eerste jaar.

Zwangerschapsfotoshoot met het gezin

Bij de zwangerschapsfotoshoot kom je tussen de 33 en 35 weken naar onze studio. Dan is je buik op haar mooist. We maken een gevarieerde serie waarbij we natuurlijk met jou doorspreken wat je precies wilt hebben. Deze familie wilde graag een stoere serie, een serie met dochterlief en foto’s met een draagdoek die ze gebruiken en waar ze graag een herinnering van willen hebben.

Henry begon met de stoere look, mooi in blauw en spijker tegen onze golfplaten achterwand. Lekkere vlotte en spontane foto’s van alle drie. Vervolgens werden er foto’s gemaakt met een zwarte achterwand waarbij de buik mooi te zien is. Mama ging alleen op de foto, maar ook samen met papa en dochterlief.

zwangerschap moeder dochter zwangerschap gezin

 

En tenslotte sloot Henry de drie af met een romantische foto met het draagdoek dat bij dochterlief al gebruikt word en ook bij deze kleine weer volop zijn dienst gaat doen. Super persoonlijk en daardoor ook heel mooi om te gebruiken voor de fotoshoot.

zwangerschap bijzonder aandenken

Na de zwangerschapsfotoshoot

Na elke fotoshoot, dus ook na deze zwangerschapsfotoshoot, gaan we bij elkaar zitten om de leukste foto’s uit te zoeken voor het album dat bij dit pakket hoort. 20 bladzijden (10 dubbele pagina’s) die we gaan vullen met jullie mooiste foto’s. Elk album wordt speciaal opgemaakt en dus is ook elk album uniek.

zwangerschap moeder dochter

En wil je je boekje uitbreiden? Dat is geen enkel probleem. Het abonnement is makkelijk uit te breiden. Voor 125 Euro doen we een extra sessie inclusief 3 extra dubbele pagina’s bij het boekje. Zo kun je nog naar de studio komen als je kindje op de buik ligt (rond de 3 maanden) of, wanneer je gestart bent met de zwangerschapsfotoshoot, wanneer jullie kleintje kan zitten (rond de 9 maanden).

Het Baby First Year abonnement

Het eerste jaar van jullie kindje vliegt voorbij. Zo hulpeloos als ze zijn als ze geboren worden, zo ondeugend wanneer ze hier rond het eerste jaar zelf de deur binnenlopen.

Er gebeurd zoveel in dat jaar en daarom is het zo’n bijzondere herinnering, die je voor altijd wilt vasthouden. Met een Baby First Year abonnement helpen wij jullie daarmee door jullie kleintje professioneel vast te leggen en daar uiteindelijk een mooi en persoonlijk bewaaralbum van te maken. Zo is het voor altijd bewaard. De prijs van een Baby First Year abonnement, inclusief 3 fotoshoots (waaronder een New Born fotoshoot) en een persoonlijk opgemaakt album van 20 x 20 cm, bedraagt €399,00.

En wil je als oma en opa of als vriendinnen bij een Baby borrel een Baby First Year cadeau doen? Wij hebben cadeaubonnen die wij mooi verpakken en waarmee je een persoonlijk en bijzonder cadeau voor altijd geeft.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *