Image

De grootste familie fotostudio van Nederland

"Het begin van een nieuw leven, zo mooi en ook zo klein.
Het is bijna niet te vertellen hoe blij we met je zijn."

Welkom kleintje in onze fotostudio

Wat mooi. Wat lief. Zo teer en zo klein. Een New Born slaapt bijna de hele dag, nog wel want dat duurt maar een paar weekjes en dan is je kleintje al zoveel verandert. En verandert je New Born langzaam naar een baby’tje dat vol verwondering de wereld bekijkt. Dat hele prille is zo voorbij en je vergeet ook snel hoe klein jouw baby’tje was. Dan is niets zo fijn als het kijken naar foto’s van dit moment. En weer genieten van jullie kleine wondertje. Wat groeien ze toch snel.

Voordelen van onze fotostudio

Onze fotostudio combineert een ontspannen sfeer met de faciliteiten van een fotostudio. Alles wat je nodig hebt voor een mooie fotoshoot. Heerlijk rustig en relaxed. Alles is al ingericht en staat al klaar voor jullie. Een heerlijke fauteuil, wat drinken en wat magazines om even door te bladeren tijdens een rustmomentje. En met onze gratis Wifi stuur je meteen een fotootje naar oma toe. Is ze er ook meteen een beetje bij. Nadat jullie geïnstalleerd zijn, lopen we samen even door de achtergronden en dekentjes heen en spreken we door wat voor sfeer jullie willen. Misschien ben je al wat mooie foto’s tegen gekomen. Zo kunnen we tijdens de New Born fotoshoot precies de foto’s maken die jullie mooi vinden.

Puur daglicht en warm studiolicht

In onze fotostudio hebben wij grote ramen van melkglas. Daardoor hebben wij altijd mooi gefilterd daglicht waardoor je pure foto’s krijgt. Een deel van de shoot maken we met dit mooie licht. Maar wij maken ook gebruik van zacht studiolicht. Daardoor kun je professionele foto’s maken, die net wat anders zijn. Mooi strijklicht en zwart wit. Maar ook heel rustig naturel. Door deze combinatie zijn we nooit afhankelijk van het weer buiten en het zorgt ervoor dat je ook een mooie variatie in de fotoshoot krijgt, zoals je ook kunt zien in onze portfolio. Een afspraak voor een New Born fotoshoot of Baby First Year maak je eenvoudig door telefonisch contact opnemen: 0412-648584 of een terugbelverzoek via ons contactformulier in te vullen.

"Waardevol. Wonder. Zo rijk en bijzonder"

Contact?


Wil je meer weten, dan kun je altijd langskomen of contact opnemen via de mail of bel naar 0412-648584.

Nieuw op ons blog

Newborn fotografie in Oss

Newborn fotografie, inmiddels hebben we al heel wat baby’tjes uit Oss en omgeving (Uden, Den Bosch, Rosmalen en Veghel) mogen ontvangen in onze fotostudio om hun pasgeboren kindje op de foto te lat...

New Born fotografie waarom?

New Born fotografie in de vorm waarin het nu bestaat is nog niet zo heel lang een onderdeel van het pakket. Natuurlijk waren er altijd wel ouders die hun kleintje op de foto gezet wilden hebben, ma...

"Life is not about the moments we breathe,
but the moment that takes our breath away"

Foto’s zijn herinneringen voor altijd. Foto’s leggen een moment vast dat voorbij is en wat nooit meer op dezelfde manier terugkomt. Want er veranderd zoveel. Een paar weken en dan is het New Born voorbij en voor je ogen lijken ze elke dag te groeien. Dat kleine baby’tje groeit vervolgens uit tot een ondeugende peuter, kleuter en tiener tot het moment dat volwassen zijn (en dan krijgen ze misschien wel zelf kinderen.) New Born zijn ze twee tot drie weken, daarna is dat prille moment voorbij. Een moment van geluk en verwondering. Een moment van het ontstaan van jullie gezin. Een foto met een verhaal.

Een nieuw hoofdstuk

Gezinsuitbreiding is een nieuw hoofdstuk in jullie leven, in jullie verhaal. Een New Born fotoshoot is een uitstekende manier om het begin van dit hoofdstuk op beeld vast te leggen. Een fotoshoot boordevol foto’s van jullie kleine wondertje.

Een New Born fotoshoot inclusief een vergroting

Samen komen jullie naar onze fotostudio voor een relaxte fotoshoot. Iedere fotoshoot is uniek, want elk gezin is anders. In overleg met jullie wordt er een sfeer gekozen en dankzij onze vele achtergronden kunnen we een foto maken die perfect in jullie interieur past! Tijdens de fotosessie wordt er ruim de tijd genomen om New Born foto’s te maken. En natuurlijk zit er ook een mooie 50 x 50 cm vergroting op fotopapier, zodat die vergroting helemaal past in jullie inrichting. Ook mogen jullie 2 hoge resolutie bestanden uitzoeken en versturen we alle bestanden op lage resolutie voorzien van ons beeldmerk naar jullie. En na de sessie ontvangen jullie binnen een paar dagen een lief filmpje op de mail, zodat je al kan genieten. De prijs van een New Born fotoshoot bedraagt 195 Euro.

Het eerste jaar

Een baby is heel bijzonder. Wanneer je bedenkt dat ze hulpeloos geboren worden en na een jaar al door het huis drentelen kun je je voorstellen dat ze snel veranderen. En wellicht wil je ook die bijzondere momentjes vastleggen. Daarvoor hebben wij het Baby’s First Year pakket ontwikkelt. Drie fotoshoots in het eerste jaar van je kindje. Uit deze fotoshoots kiezen we samen de mooiste foto’s die waar we een persoonlijk album voor ontwerpen. Een album dat je voor altijd kunt bewaren en inzien. En van blijft genieten. De prijs van een Baby First Year pakket met een persoonlijk ontworpen album van 20 x 20 cm is 399 Euro.

Wanneer maak je een New Born fotoshoot

Een New Born fotoshoot kun je maken tot ongeveer twee weken na de geboorte. Neem dus contact op in de eerste week na de geboorte. De fotoshoot kan meestal op korte termijn worden ingepland.

"De kleinste voetstapjes maken de grootste voetafdrukken in ons hart"

Contact?


Wil je meer weten, dan kun je altijd langskomen of contact opnemen via de mail of bel naar 0412-648584.

Image
Onze studio:

Landelijk gelegen in Macharen, net buiten Oss, staat onze moderne fotostudio. Een grote studio van 250m2 met voldoende ruimte voor bijvoorbeeld groepen, spelende kinderen en gezinnen. Met veel verschillende achtergronden, zodat je altijd een foto maakt die in jullie interieur past. En met een mooie buitenlocatie waar, indien het weer het toelaat, ook gefotografeerd kan worden.

Rond onze fotostudio is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Dichtbij zodat je nooit ver hoeft te lopen. Wij zijn rolstoel en kinderwagen toegankelijk en ook hebben wij een ruimte waar je kinderen kunt verschonen, kinderstoel en speelgoed.

En hoe mooi is een New Born fotoshoot? Dit zeggen onze klanten:

"Hartelijk bedankt voor de prachtige foto’s van onze Lena. …. we kunnen niet kiezen welke we willen…."

- Cindy van Loon -

" Topfotograaf! Super gave foto’s gemaakt van onze kids!"

- Michelle -
 
Image