Image

De grootste familie fotostudio van Nederland

"Het begin van een nieuw leven, zo mooi en ook zo klein.
Het is bijna niet te vertellen hoe blij we met je zijn."

Welkom in onze fotostudio

Het begin van een nieuw leven. Hoe bijzonder telkens weer. En wat gaat de tijd snel voorbij. Zo geniet je volop van je zwangerschap en het volgende moment ligt je baby in je armen. Zo mooi en lief, teer en zo klein. Een moment dat je voor altijd wilt vasthouden.

En dan ben je zwangerDan is daar het moment. Je bent zwanger. Negen maanden kijk je uit naar jullie kleine wondertje. Dat kleine baby’tje dat in jullie armen zal liggen. Je buik groeit en groeit en je voelt je baby elke dag meer en meer. Jullie zijn verbonden en dit is een bijzonder moment. Nog heel even en dan is je bolle buik weer verdwenen. En heb je jullie newborn in je armen liggen. Het getrappel in je buik, de buik waar je zo trots op bent. Het wordt een mooie herinnering.


Een zwangerschap is bijzonder. Uit jullie liefde wordt na negen maanden een compleet mensje geboren. Met tien vingertjes en tien teentjes, een mooie baby, hoe bijzonder is dat. Jullie baby geluk is compleet. En tijdens de zwangerschap kun je dat ook zien. Niet voor niets zegt iedereen dat een zwangere vrouw straalt. Je huid is mooi, je haar is extra glanzend, als zwangere ben je supermooi om te zien. Jullie hebben nog even rust voordat jullie kleine newborn jullie wereld (weer) gaat veranderen.


En nu denk je erover om dit vast te laten leggen met een zwangerschapsfotoshoot. Een fotoshoot waar je dit moment vastlegt, voordat het een mooie herinnering wordt. Dat kan natuurlijk in onze fotostudio. De fotostudio is gelegen in Macharen (op korte afstand van Oss, Uden en Den Bosch). In onze ruime fotostudio hebben wij keuze uit verschillende achtergronden en stijlen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een romantische stijl, voor stoer, spontaan of voor een fotoshoot met kleur. Je kunt alleen, samen met je partner of met het hele gezin op de foto.


Omdat wij gelegen zijn in een landelijke omgeving is het, wanneer het weer het toelaat, ook mogelijk om buiten zwangerschaps foto’s te maken. Zo passen we de foto’s altijd aan aan jouw smaak.


Hoe gaan we te werk?Wanneer je zeker weet dat je een fotoshoot wilt boeken, dan kun je dat doen via ons online reserveringssysteem. Dit is actueel en je kunt daarom snel en eenvoudig je agenda ernaast leggen en een tijd plannen die voor jullie het beste uitkomt. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen.

Sowieso bellen wij altijd even naar je toe, om de fotoshoot door te spreken. We nemen de shoot kort door en we bekijken samen naar welke stijl jullie voorkeur uitgaat. Een week van te voren sturen we nog wat tips en tricks voor de fotoshoot naar je toe. Zo is alles goed voorbereid.


Op onze pagina over zwangerschaps fotografie vind je nog meer voorbeelden en informatie over onze fotoshoots. Wil je meer informatie dan kun je ons altijd mailen of bellen. We sturen je dan onze zwangerschapsfolder met alle informatie toe. En we kunnen alle vragen die je hebt snel beantwoorden. Wanneer je vervolgens reserveert, kom je naar de fotostudio voor jouw zwangerschaps fotoshoot.


Het maken van de foto's

Natuurlijk hebben we vooraf dan al contact gehad over de fotoshoot, maar mocht je nog vragen hebben dan beginnen we daar natuurlijk mee. We plannen voor elke fotoshoot voldoende tijd, zodat de shoot ontspannen is. En vervolgens gaan we van start. We maken een mooie serie foto’s en vervolgens een uitzoekafspraak. Maar je bent waarschijnlijk al super nieuwsgierig naar de foto’s. Daarom sturen we binnen een paar dagen een filmpje met een aantal leuke foto’s van de shoot. Zo weet je al een beetje wat je kunt verwachten.

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot maken we een uitzoek afspraak. Dat kan in de fotostudio of online en gaat beiden op dezelfde manier in zijn werk. We bekijken jullie zwangerschaps foto’s en we kiezen samen de beste uit met ons speciale uitzoekprogramma. Vervolgens kijken we wat jullie daarmee willen doen. Willen jullie een mooie vergroting voor aan de muur, digitale bestanden of gaan jullie voor ons mooie Baby First Year album? We kunnen jullie daarin adviseren en hebben de materialen in onze galerie, zodat jullie ze ook in het echt kunnen zien. En met ons uitzoekprogramma hebben we ook de mogelijkheid om de kamer waar je je vergroting wilt ophangen te uploaden zodat je meteen kunt zien hoe dat eruit komt te zien. Zo weet je precies of je keuze en de afmeting in jullie kamer staat. We gaan vervolgens aan de slag met jullie bestelling, zodat jullie snel kunnen genieten.

Newborn fotografieWat lief. Zo teer en zo klein. Een New Born slaapt bijna de hele dag, nog wel want dat duurt maar een paar weekjes en dan is je kleintje al zoveel verandert. En verandert je New Born langzaam naar een baby’tje dat vol verwondering de wereld bekijkt. Dat hele prille is zo voorbij en je vergeet ook snel hoe klein jouw baby’tje was. Dan is niets zo fijn als het kijken naar foto’s van dit moment. En weer genieten van jullie kleine wondertje. Wat groeien ze toch snel.


Voordelen van onze fotostudio

Voor de Newborn fotoshoots maken we gebruik van onze kleine fotostudio. Deze studio is speciaal ingericht voor het maken van Newborn foto’s en we kunnen we het daar heerlijk warm maken. Daardoor slaapt jullie kleine baby’tje lekker ontspannen. Onze kleine studio is onderdeel van de grote fotostudio en daarom kunnen we gebruik maken van alle faciliteiten van de familie fotostudio. We hebben alles wat je nodig hebt voor een mooie fotoshoot. Het is heerlijk rustig en relaxed. Alles is al ingericht en staat al klaar voor jullie. Een heerlijke fauteuil, wat drinken en wat magazines om even door te bladeren tijdens een rustmomentje. En met onze gratis Wifi stuur je meteen een fotootje naar oma toe. Is ze er ook meteen een beetje bij.


Hoe gaat zo'n shoot?

Een Newborn fotoshoot kun je niet online reserveren. Je kunt ons mailen of bellen en dan nemen we contact met je op om de fotoshoot door te spreken. We spreken de sfeer van de foto’s door en geven wat tips en tricks. En natuurlijk spreken we een datum en tijd af. Daarbij reserveren we meer dan voldoende tijd in de studio speciaal voor jullie.
Onze ervaring heeft geleerd dat dat nodig is om een relaxte sfeer te krijgen en te zorgen dat jullie baby rustig is, zodat we mooie foto’s kunnen maken.


Nadat jullie geïnstalleerd zijn, lopen we samen even door de achtergronden, props en dekentjes heen en gaan we van aan de slag. We maken een mooie serie in verschillende poses. En natuurlijk maken we ook wat detail opnames van bijvoorbeeld de voetjes en de handjes.

Wanneer plan je je fotoshoot?

Een New Born fotoshoot wordt in de eerste twee tot drie weken na de geboorte gemaakt. Dan slaapt je kindje nog het meeste. Neem dus contact op in de eerste week na de geboorte. De fotoshoot kan dan op korte termijn worden ingepland.

Mogen broertjes en zusjes mee op de foto?

De newborn fotoshoot gaat natuurlijk om jullie pasgeboren baby, maar we snappen ook dat je een foto met broertjes of zusjes wilt of dat je jullie eerste officiële gezinsportret willen maken.
Natuurlijk kan dat. We spreken dat vooraf door en plannen dat aan het begin of het eind van de newborn fotoshoot.

Vaak spreken de ouders dan met opa, oma, tante of vriendin af dat de rest van de kids opgehaald of later gebracht worden. Zo kunnen ze toch bij de shoot aanwezig zijn en op de foto gaan, zonder dat het voor hen te lang gaat duren.

Een Newborn fotoshoot bij je thuis

Wij krijgen regelmatig de vraag of wij ook newborn foto's bij je thuis kunnen maken. In principe doen we dat niet. Jullie willen graag een fotoshoot bij ons boeken omdat jullie de foto’s zoals die op onze site staan erg mooi vinden. En ook bij jullie willen we dezelfde foto herinneringen maken in dezelfde kwaliteit.

Wij maken daarom gebruik van een speciale newborn lamp die het daglicht nabootst. Deze lamp geeft het idee dat we bij een mooi groot raam fotograferen. De ideale omstandigheden natuurlijk om mooie baby foto’s te maken. Het voordeel van deze lamp is dat deze altijd hetzelfde mooie warme licht geeft. Wij zijn daarom dus niet afhankelijk van het daglicht buiten of het licht dat door de ramen in de slaapkamer valt.

Daardoor kunnen we professionele foto’s maken, die net wat anders zijn, in jullie stijl en altijd van een mooie kwaliteit. Mooi strijklicht en zwart wit. Maar ook heel rustig naturel en puur. Door deze combinatie zijn we nooit afhankelijk van het weer buiten en het zorgt ervoor dat je ook een mooie variatie in de fotoshoot krijgt, zoals je ook kunt zien in onze portfolio.

Newborn babies fotograferen we op een speciaal kussen en in onze fotostudio waar we aan alle kanten goed bij kunnen waardoor we jullie kindje makkelijk in verschillende poses kunnen fotograferen. En ook kunnen we daarbij kiezen uit verschillende mooie achtergronden.

En natuurlijk hebben we in onze fotostudio alle props waar we meteen uit kunnen kiezen. Zo maken we een fotoshoot op maat speciaal voor jullie.

Wanneer kan ik bij jullie een afspraak inplannen?

Omdat je nooit zeker weet wanneer jullie baby geboren wordt, is het lastig om vooraf een datum vast te leggen. De definitieve studio afspraak maken we daarom altijd wanneer jullie kleine baby geboren is.

Het is wel mogelijk om jouw newborn fotoshoot plekje te reserveren. Dat kan tot 4 maanden voor je bevalling. We zorgen er dan voor dat wanneer je baby geboren is, je zeker bij ons terecht kunt. Je kunt daarvoor contact opnemen via de email. We sturen je dan zo snel mogelijk een reservering bevestiging toe.

Ik heb nog wat vragen

Op onze speciale newborn pagina vertellen we je nog meer over de fotoshoot van onze kleinsten. En we hebben een speciale informatie folder voor newborn fotografie waarin staat beschreven hoe we te werk gaan, tips en tricks en de prijzen. Wil je deze informatie folder ontvangen, vraag deze dan op via de mail.

Een afspraak voor een New Born fotoshoot of Baby First Year maak je eenvoudig door telefonisch contact opnemen: 0412-648584 of een terugbelverzoek via ons contactformulier in te vullen.

 

"Waardevol. Wonder. Zo rijk en bijzonder"

 

 

 

Contact?


Wil je meer weten, dan kun je altijd langskomen of contact opnemen via de mail of bel naar 0412-648584.

Nieuw op ons blog

Newborn fotografie in Oss

Newborn fotografie, inmiddels hebben we al heel wat baby’tjes uit Oss en omgeving (Uden, Den Bosch, Rosmalen en Veghel) mogen ontvangen in onze fotostudio om hun pasgeboren kindje op de foto te lat...

"Life is not about the moments we breathe, but the moments that take our breath away"

Foto’s zijn herinneringen voor altijd. Foto’s leggen een moment vast dat voorbij is en wat nooit meer op dezelfde manier terugkomt. Want er veranderd zoveel. Een paar weken en dan is het New Born voorbij en voor je ogen lijken ze elke dag te groeien. Dat kleine baby’tje groeit vervolgens uit tot een ondeugende peuter, kleuter en tiener tot het moment dat volwassen zijn (en dan krijgen ze misschien wel zelf kinderen.) New Born zijn ze twee tot drie weken, daarna is dat prille moment voorbij. Een moment van geluk en verwondering. Een moment van het ontstaan van jullie gezin. Een foto met een verhaal.

Foto's maken van je zwangerschap en newborn babyGezinsuitbreiding is een nieuw hoofdstuk in jullie leven, in jullie verhaal. Een zwangerschaps fotoshoot en een New Born fotoshoot zijn uitstekende manieren om het begin van dit hoofdstuk op beeld vast te leggen. Fotoshoots boordevol herinneringen van jullie kleine wondertje.

Basis zwangerschaps fotoshoot

Wil je een mooie herinnering hebben van je zwangerschap, maar geen uitgebreide fotoshoot, dan is de basis zwangerschaps fotoshoot iets voor jullie.

Tijdens de basis fotoshoot maken we foto’s in één stijl en in één setting. Na de fotoshoot maken we een uitzoekafspraak om de foto’s te bekijken. Bij deze fotoshoot zit een vergroting van 30 x 40 cm op fotopapier inbegrepen. Of je kunt deze vergroting inleveren voor 25 Euro (afdruk) tegoed.

Bij deze fotoshoot sturen we je alle foto’s in lage resolutie en voorzien van ons beeldmerkje (onderin de foto) toe via WeTransfer. Er zitten geen hoge resolutie bestanden bij deze fotoshoot inbegrepen.

Natuurlijk is het altijd mogelijk om deze te bestellen. Wij hebben daarvoor aantrekkelijk pakketten ontwikkelt. Heb je hierin interesse vraag dan naar onze mogelijkheden.

De prijs van de basis zwangersfotoshoot bedraagt 125 Euro.

Zwangerschaps fun fotoshootDe zwangerschaps fun fotoshoot is een uitgebreide shoot. Je kunt hierbij mooie zwangerschapsfoto’s laten maken en bijvoorbeeld ook nog met je gezin op de foto of in verschillende stijlen.

Na de fotoshoot maken we een mooi filmpje dat we naar je toesturen en een uitzoekafspraak om de foto’s te bekijken. Bij deze fotoshoot is een 50 x 50 cm vergroting op fotopapier of je kunt kiezen voor 50 Euro (afdruk) tegoed. Ook kun je bij deze fotoshoot 2 digitale hoog resolutiebestanden uitzoeken die we naar je toesturen.

Maar natuurlijk is het ook altijd mogelijk om de vergroting in een ander materiaal of formaat te bestellen of om te kiezen. Of je kunt kiezen voor één van onze aantrekkelijke digitale bestanden pakketten. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

De prijs voor de zwangerschaps fun fotoshoot inclusief alle extra’s bedraagt 195 Euro.

Zwangerschaps fotoshoot bij het Baby First Year abonnementJe kunt er ook voor kiezen om je zwangerschap te laten fotograferen als onderdeel van je Baby First Year abonnement. Daarbij fotograferen we in dat geval jullie zwangerschap, Newborn en je baby rond het eerste jaar.

We starten dan een mooie uitgebreide zwangerschapsfotoshoot, waarbij we voldoende foto’s maken om te kunnen gebruiken in jullie Baby First Year album. Na de fotoshoot ontvang je een mooie filmpje en maken we een uitzoekafspraak waarbij we de foto’s voor jullie boek selecteren.

Wil je eventueel nog foto’s of een vergroting nabestellen dan kan dat natuurlijk ook.

En speciaal voor het Baby First Year abonnement hebben we een mooi digitale bestanden pakket ontwikkelt.= Mail ons voor meer informatie of het ontvangen van de Baby First Year informatie folder.

De prijs Baby First Year abonnement, 3 uitgebreide fotoshoots inclusief een 20 x 20 cm album speciaal voor jullie ontworpen bedraagt €399.

Een New Born fotoshoot inclusief een vergrotingSamen met jullie pasgeboren baby komen jullie naar onze fotostudio voor een relaxte fotoshoot. Iedere fotoshoot is uniek, want elk gezin is anders.

In overleg met jullie wordt er een sfeer gekozen en dankzij onze vele achtergronden kunnen we een foto maken die perfect in jullie interieur past! Tijdens de fotosessie wordt er ruim de tijd genomen om Newborn foto’s te maken. Na de sessie maken we een uitzoekafspraak en ontvangen jullie binnen een paar dagen een lief filmpje op de mail, zodat je al kunt genieten.

Tijdens de uitzoekafspraak maken we een selectie uit de foto’s. Daarbij kunnen jullie de vergroting uitzoeken en de 2 digitale hoog resolutie bestanden. Maar wil je de vergroting een beetje groter of op een ander materiaal, dan kunnen we je tijdens de uitzoek sessie daar over adviseren.

Ook is het mogelijk om digitale bestanden te kopen. We hebben daar speciale pakketten voor ontwikkelt. Maar natuurlijk ontvang je ook alle foto’s op lage resolutie, voorzien van ons beeldmerkje aan de onderzijde.

De prijs van een Newborn fotoshoot inclusief alle extra’s bedraagt 195 Euro.

Het eerste jaar: Baby First Year abonnementEen baby is heel bijzonder. Wanneer je bedenkt dat ze hulpeloos geboren worden en na een jaar al door het huis drentelen kun je je voorstellen dat ze snel veranderen. En wellicht wil je ook die bijzondere momentjes vastleggen.

Daarom hebben wij het Baby’s First Year pakket ontwikkelt. Drie uitgebreide fotoshoots in het eerste jaar van je kindje. Je kunt daarbij kiezen om te starten met de zwangerschap en vervolgens kom je terug voor de Newborn fotoshoot en een fotoshoot rond het eerste jaar.

Het is ook mogelijk om te starten met een Newborn fotoshoot, waarbij je naar de studio terugkomt wanneer je kindje 9 maanden is (wanneer je baby kan zitten) en vervolgens rond het eerste jaar.

Na elke fotoshoot maken we een mooi filmpje en een uitzoek afspraak. Tijdens de afspraak kiezen we samen de mooiste foto’s waar we een persoonlijk album mee gaan ontwerpen. Een album dat je voor altijd kunt bewaren en inzien. En van blijft genieten.

De prijs van een Baby First Year pakket met een persoonlijk ontworpen album van 20 x 20 cm is 399 Euro.

Contact?


Wil je meer weten, dan kun je altijd langskomen of contact opnemen via de mail of bel naar 0412-648584.

Image
Onze studio:

Landelijk gelegen in Macharen, net buiten Oss, staat onze moderne fotostudio. Een grote studio van 250m2 met voldoende ruimte voor bijvoorbeeld groepen, spelende kinderen en gezinnen. Met veel verschillende achtergronden, zodat je altijd een foto maakt die in jullie interieur past. En met een mooie buitenlocatie waar, indien het weer het toelaat, ook gefotografeerd kan worden.

Rond onze fotostudio is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Dichtbij zodat je nooit ver hoeft te lopen. Wij zijn rolstoel en kinderwagen toegankelijk en ook hebben wij een ruimte waar je kinderen kunt verschonen, kinderstoel en speelgoed.

En hoe mooi is een New Born fotoshoot? Dit zeggen onze klanten:

"Hartelijk bedankt voor de prachtige foto’s van onze Lena. …. we kunnen niet kiezen welke we willen…."

- Cindy van Loon -

" Topfotograaf! Super gave foto’s gemaakt van onze kids!"

- Michelle -
 
Image