(Niet alleen) Zaterdag is familiedag bij Janssen-Fotografie!

zaterdag is familiedag bij Janssen-Fotografie-2

(Niet alleen) Zaterdag is familiedag bij Janssen-Fotografie

Op de zaterdag is het altijd gezellig druk bij ons in de studio. De ene fotoshoot na de andere, het loopt allemaal lekker door. Meestal horen we dat het lastig is om op een doordeweekse dag de hele familie of je hele gezin bij elkaar te verzamelen voor een fotoshoot. We zien dan ook dat onze zaterdag vaak volgepland staat met gezinnen, grote groepen en families. En daarom is zaterdag een echte familiedag bij Janssen-Fotografie!

Dieren in de studio

Vorige week zaterdag hadden we familie de Keijzer te gast bij ons in de studio. En ook de hond van de familie mocht gezellig mee op de foto. Dat is geen probleem bij ons! Doordat de hond (met z’n baasjes) iets eerder arriveerde dan de rest was er ook nog een rustig moment om foto’s te schieten van de hond alleen.

Toen de familie even later helemaal compleet was kon het feestje beginnen.

zaterdag is familiedag bij Janssen-Fotografie-2

 

Foto meenemen

Enkele jaren geleden was de familie ook bij ons geweest en er hangt dan ook al een mooie vergroting van 50×50 bij oma aan de muur. Op deze vergroting staat de stoere jongen van de fotoshoot. Daar moet de lieve dame natuurlijk bij komen te hangen. De foto werd tijdens de fotosessie en de uitzoekafspraak erbij gezocht zodat ze uiteindelijk goed bij elkaar passen.

zaterdag is familiedag bij Janssen-Fotografie-2

Dat kan natuurlijk allemaal! Heb jij ook al een vergroting aan de muur waar een nieuwe bij moet komen? Maak er dan even thuis een foto van, dan kan Henry voor de shoot er even naar kijken en de foto(‘s) zo maken dat ze zeker weten mooi bij elkaar passen.

zaterdag is familiedag bij Janssen-Fotografie-2

En wist je al dat we de foto bij de uitzoekafspraak ook al op je muur kunnen laten zien? Als je voor de afspraak een foto stuurt van de plaats waar je vergroting komt te hangen of een foto van je muur (digitaal) meeneemt kunnen wij deze inladen in ons programma. Zo kunnen we de foto al op jouw muur laten zien. Heb je meteen een beeld hoe het er straks allemaal uit komt te zien. Let wel even op, zorg dat de foto recht van voren is gemaakt en er nog een stukje van de omgeving te zien is.

Wie weet zien we jullie binnenkort bij ons in de studio. Misschien wel op onze zaterdag- familiedag, gezellig!

Heb je nog vragen? Bel of mail, we helpen je graag!

Mail: info@janssen-fotografie.nl

Summary
Zaterdag is familiedag bij Janssen-Fotografie!
Article Name
Zaterdag is familiedag bij Janssen-Fotografie!
Description
Zaterdag is familiedag bij Janssen-Fotografie. Want dat is de dag bij uitstek dat bijna iedereen wel kan voor de familie fotoshoot
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *