Zakelijke groepsfoto voor TravelXL in Oss

Henry ging pas geleden op pad naar TravelXL in Oss om een nieuwe zakelijke groepsfoto te maken, maar ook individuele portretten en het interieur van het bedrijf te fotograferen. Want naast de update naar het nieuwe interieur, is het nu de tijd om ook de foto’s op de website te gaan vernieuwen.

Éen sfeer

Vooraf werd kort doorgesproken wat het uiteindelijke doel van de foto’s was. In tegenstelling tot een voorgaande fotoshoot koos TravelXL ervoor om de foto’s deze keer in hun eigen interieur te maken. Daardoor stralen de foto’s eenheid uit en krijgen ze de warme uitstraling die dit reisbureau heeft.

TravelXL staat erom bekend dat zij naast het boeken van reizen, je begeleiden gedurende de hele reis en net dat beetje extra service bieden. Het TravelXL travelplanner team is heel enthousiast en dat weten ze ook goed over te brengen in hun social media communicatie.

Deze foto’s (zakelijke groepsfoto, portretten en interieurfoto’s) ondersteunen daarbij deze boodschap naar de klanten. Een supermanier om je branding door te voeren over al je communicatie.

Zakelijke groepsfoto

Henry startte met het maken van de groepsfoto. Een groepsfoto waarbij gebruik werd gemaakt van de wereldkaart (als travelplanners natuurlijk heel belangrijk) en een tweede foto waarbij iedereen lekker losjes klaar staat / zit om klanten te ontvangen. Het interieur van dit mooie reisbureau werd gebruikt als onderdeel van de fotoshoot zodat het aansluit bij TravelXL. Twee zakelijke groepsfoto’s die naar hartelust kunnen worden uitgewisseld bij het uitdragen van het TravelXL brand.

Zakelijke portretten

Ook werden er meteen nieuwe portretten gemaakt van iedereen. Zo heeft iedereen dezelfde Travel XL sfeer en achtergrond en is ook elke profielfoto weer up to date. En deze portretten kunnen natuurlijk ook prima gebruikt worden bij social media en artikelen. Zo heb je altijd een mooie foto voorhanden.

Zakelijke portretten website Zakelijke portretten website Zakelijke portretten website Zakelijke portretten website Zakelijke portretten website Zakelijke portretten website Zakelijke portretten website

Interieur TravelXL

Zoals gezegd is het interieur van TravelXL heel sfeervol. De mooie lichte houttinten gecombineerd met geel en blauw maken zeker dat je heel graag wilt gaan zitten en je wilt laten adviseren om een reis te boeken. De vele informatie folders die mooi over de wand zijn gesorteerd versterken dat gevoel. Om alles te kunnen aankleden in de communicatie en website zijn er ook interieurfoto’s gemaakt die dit weerspiegelen.

Nadat Henry alles goed had uitgelicht heeft hij ook een aantal sfeeropnamen van het interieur gemaakt. Van de grote wereldkaart op de stenen muur, de wand met de ruime keuze in informatie tot de gezellige hoekjes waar je samen met je adviseur je reis samenstelt, alles is op de foto gezet.

TravelXL kan weer gebruik maken van een mooie zakelijke reportage, die aansluit bij het gevoel dat zij willen uitstralen.

Meer informatie en contact

Ben je ook toe aan een update van je website of wil je je huisstijl doorvoeren in je fotografie. Neem dan vrijblijvend contact op met Henry om te kijken wat hij voor jullie kan betekenen. Henry is telefonisch te bereiken via 0412-648584 of via de mail henry@janssen-fotografie.nl

Meer weten over bedrijfsfotografie kijk ook eens hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *