Vriendinnen fotoshoot

Vriendinnen fotoshoot

Eindelijk, de examens zijn achter de rug! Weg met de stress en tijd voor ontspanning.

Een senior portrait of een vriendinnen fotoshoot na je eindexamen is een trend die over is komen waaien vanuit Amerika en die we steeds vaker terug zien in de studio. Niet gek natuurlijk, want het is superleuk om een blijvende herinnering te hebben aan deze speciale periode.

De eindexamenklas, een bijzonder jaar

Dat dachten deze dames ook. Zij zaten samen in het laatste jaar bij elkaar in de klas op een middelbare school. Een jaar met stress, zenuwen, lol, veel studeren en misschien zelfs wel minder slaap. Want je examenjaar is een heel bijzonder jaar.

Dat moest dus op een leuke manier worden afgesloten. Een leuk dagje weg met alle meiden uit de klas. Lekker eten en een fotoshoot. Met een leuk clipje met foto’s van iedereen en digitale bestanden als aandenken.

Een vriendinnen fotoshoot

Na de dag te hebben bedacht werden er wat moeders geregeld die het gezelschap vervoerde naar de activiteiten. Een beetje lacherig kwamen ze de studio binnen.

Vriendinnen fotoshoot

Als eerste werden er wat groepsfoto’s en portretfoto’s in de studio gemaakt. Allemaal gekleed in een zwart bovenstuk en een spijkerbroek zodat het goed bij elkaar past. En zoals vriendinnen nu eenmaal zijn, was het na een mooie groepsfoto tijd en heel veel gegiechel tijd voor een groepshug. Een mooie groep vriendinnen bij elkaar. Blij dat de examens achter de rug waren.

En ook nog buiten…

Nu was het die dag heerlijk weer en dus werd ter plekke besloten om naast de studio fotoshoot met Henry ook nog even het bos in te gaan dat dicht bij onze studio ligt. Dat levert weer andere beelden op en dat geeft een leuke variatie in de shoot. Er waren net bomen gekapt die lagen te wachten tot ze afgevoerd werden. Een leuke achtergrond voor deze spontane meiden. Allemaal even apart, met elkaar en hoe beeld je nu uit dat je als vriendinnen uit elkaar gaat en je eigen richting gaat kiezen. Henry loste dat op door een filmpje te maken van de vriendinnen waar ze vanuit de groep in verschillende richtingen uit elkaar gaan. Allemaal op weg naar een nieuwe uitdaging. Maar deze herinnering is blijvend en vastgelegd voor altijd.

Wil jij dat ook?

Misschien denk je na het zien van dit filmpje dat lijkt mij supergaaf. Of wil je een mooi senior portret fotoshoot laten maken. Of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een afgestudeerde. Bij ons kun je deze sessies boeken (bel 0412-648584 of mail info@janssen-fotografie.nl) of een leuke kadobon bestellen om deze shoot te laten maken. Wij zien je graag!

Summary
Vriendinnen fotoshoot
Article Name
Vriendinnen fotoshoot
Description
Heb je net je eindexamen gehaald samen met al je vriendinnen. Dat moet gevierd worden. En dus kwamen deze meiden voor een heuse eindexamen fotoshoot. En het was supergezellig. Kijk maar naar de foto's. Willen jullie dat ook? Kijk dan snel op de site
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *