Voor alle papa’s

Een fotoshoot voor vaderdag

Any man can be a father, but it takes someone special to become a daddy

Voor alle papa’s vaderdag

Zondag 18 juni is het weer zover: Vaderdag! De dag waar papa eens goed in het zonnetje wordt gezet. Voor de papa’s met kleine kindjes gaat dat ongeveer zo: Wekenlang is er geknutseld, gekleurd en heel geheimzinnig gedaan. Papa mag van niets weten. En op vaderdag is het zover. Heel vroeg in de ochtend hoor je al gegniffel, voetstappen op de vloer en de deur die zachtjes opengaat. De kleine man of vrouw gaat voor je staan en begint met het gedicht. Vol overgave vertellen ze je dat je de beste papa van de wereld bent. Je hart slaat spontaan sneller. En dan het cadeau: de stropdas helemaal versierd met hartjes, de kalender met belangrijke dagen die je als papa niet mag vergeten, opgeleukt met foto’s en de tekeningen waar ze hun best op hebben gedaan. Allemaal voor jou. En mama heeft meestal ook nog een mooi cadeau gekocht.

Maar niet alle papa’s hebben nog kleine kinderen. En natuurlijk wordt vaderdag dan nog steeds gevierd. Sokken, overhemd of stropdas zijn altijd veilige keuzes om op terug te vallen. Of wat aftershave. Maar als je dat al een paar keer hebt gedaan wil je wat anders en ook nog wat persoonlijker.

Met zijn allen op de foto!

Een fotoshoot voor vaderdag

Wij hebben een leuk idee! Kom met zijn allen naar de studio voor een mooie familie fotoshoot. Een persoonlijk cadeau waar papa jarenlang blij van wordt. Kom je met je gezin, dan maken we een mooie gezinsfoto, maar het is natuurlijk ook superleuk om een mooi portret van de kinderen en pa en ma te maken. Dat zit allemaal bij de fotoshoot. En bij het pakket mag je ook meteen een vergroting van 50 x 50 cm uitzoeken, die je naar eigen smaak afdrukt op canvas, fotopapier, witte plaat of aluminium.

Maar ook leuk is om met de hele familie te komen. Dan heb je meteen een superleuk cadeau voor alle papa’s (en opa) in de familie. Hierbij maken we een mooie familiefoto, en kun je met je gezin op de foto maar natuurlijk maken we ook nog wat portretten. Ook bij deze fotoshoot krijg je een vergroting van 50 x 50 afgedrukt op canvas, fotopapier, witte plaat of aluminium.

En of je nu met je gezin op de foto gaat of met de hele familie, je krijgt van ons altijd een filmpje met een aantal superleuke foto’s van de shoot, nog voor de uitzoekafspraak is geweest. Bij de shoot zitten ook alle bestanden op lage resolutie, voorzien van een logo, die je kunt gebruiken op je telefoon of tablet. En natuurlijk nog 4 digitale HR beelden naar eigen keuze. Zo kun je je familie, gezin of kinderen altijd als wallpaper achtergrond op je computer zetten. Zo heb je ze als vader altijd bij je.

Ja dat wil ik!

Heb je interesse in deze fotoshoot, dan kun je alles nog eens nalezen op deze pagina. Ook staan daar wat foto voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is. En heb je zelf een idee? Geen probleem want Henry denkt graag met je mee!

En lukt het niet om voor 18 juni op de foto te gaan? Dan is het ook heel leuk om een kadobon te geven, die wij feestelijk verpakken in een geschenktasje. Zo heb je toch een mooi cadeau om te geven (en papa om uit te pakken). De kadobonnen kun je kopen in onze winkel of via de webwinkel (en dan sturen we ze gratis naar je toe!)

 

 

Summary
Voor alle papa's
Article Name
Voor alle papa's
Description
Any man can be a father, but it takes someone special to become a daddy Voor alle papa's vaderdag Zondag 18 juni is het weer zover: Vaderdag! De dag waar papa eens goed in het zonnetje wordt gezet. Voor de papa's met kleine kindjes gaat dat ongeveer zo: Wekenlang is er geknutseld, gekleurd en heel geheimzinnig gedaan. Papa mag van niets weten. Maar wat denk je van een fotoshoot voor vaderdag? Persoonlijk en origineel
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *