Verjaardagscadeau voor Oma

Verjaardagscadeau voor oma

 Soms is het bedenken van een verjaardagcadeau makkelijker dan de uitvoering.

Neem nou deze gezellige maar super drukke familie.

Het idee? Een familie foto voor oma!

De uitvoering? Een uitdaging!

Voor Janssen-Fotografie helemaal geen punt, met gemak kunnen we een groep van 19 personen in de studio fotograferen. Omdat je al zo lastig 19 personen op hetzelfde tijdstip bij elkaar kunt krijgen is het wel zo fijn als de fotoshoot altijd door kan gaan. Zou je namelijk buiten willen fotograferen ben je toch afhankelijk van het weer.

Dus, het plan is in de studio. Nu nog de club bij elkaar zien te krijgen, iedereen druk met werk en eigen bedrijven, niet heel makkelijk dus. Maar uiteindelijk is er dan toch een afspraak gepland in het weekend.

Het was een gezellige boel en ondertussen zijn de foto’s uitgezocht en heeft ook ieder gezin een mooie foto van hun eigen ‘clubje’. Een prettige bijkomstigheid van het Familie Studio Pakket, een soort van “ All In” fotoshoot. Naast de grote familie foto kan ieder gezin ook apart op de foto, of de stelletjes samen, of de kleinkinderen samen of met oma, oma met haar eigen kinderen enzovoort.

Verjaardagscadeau voor oma

Toen we deze gezellige familie om hun ervaring vroegen kregen we de volgende reactie;

‘ Een fotoshoot voor oma’s 80ste verjaardag, nou daar zat met name de jeugd niet echt op te wachten! Maar we werden hartelijk ontvangen en na de eerste foto was de sfeer volledig omgeslagen! De tranen liepen ons over de wangen van het lachen. De sfeer was gezellig, Henry ( de fotograaf ) grappig en spontaan. We kunnen dus terug kijken op een super gezellige middag met een prachtig resultaat! ‘

 

Summary
Verjaardagscadeau voor oma
Article Name
Verjaardagscadeau voor oma
Description
Soms is het bedenken van een verjaardagcadeau makkelijker dan de uitvoering. Neem nou deze gezellige maar super drukke familie. Het idee? Een familie foto voor oma! De uitvoering? Een uitdaging!. Voor Janssen-Fotografie helemaal geen punt, met gemak kunnen we een groep van 19 personen in de studio fotograferen. Omdat je al zo lastig 19 personen op hetzelfde tijdstip bij elkaar kunt krijgen is het wel zo fijn als de fotoshoot altijd door kan gaan. Zou je namelijk buiten willen fotograferen ben je toch afhankelijk van het weer.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *