Veel variatie tijdens een familie fotoshoot

Veel variatie tijdens de familie fotoshoot

Een pakket? Jazeker een pakket! Dat is vaak de eerste vraag die we aan de telefoon krijgen. En als we vervolgens uitleggen waarom een pakket zo fijn is, is eigenlijk iedereen het erover eens: een pakket is handig. Je weet van te voren precies wat je krijgt en je hebt al een leuk cadeau voor aan de wand. Een mooie vergroting in 50 x 50 cm of 40 x 60 cm (of 50 Euro afdruk korting bij een ander formaat). Waarbij je zelf kunt kiezen of je die vergroting op dibond wit, aluminium, canvas of fotopapier laat afdrukken. Want door de keuze in de verschillende materialen, weet je zeker dat de vergroting bij elk interieur past.

Veel variatie tijdens de familie fotoshoot Veel variatie tijdens de familie fotoshoot Veel variatie tijdens de familie fotoshoot

Een familieshoot met verschillende samenstellingen

En die verschillende samenstellingen, wat bedoelen we daar mee? Vroeger ging je naar de fotograaf om een familie foto te maken, of een gezinsfoto of een mooie foto van de kinderen. Wij hebben dat in ons pakket samengevoegd. Bij ons kom je naar de studio toe en maken we foto’s met verschillende samenstellingen. Zo maken we een paar opstellingen met de hele familie. En daarna kun je met je gezin op de foto, de stelletjes apart en ook nog met de kinderen. En wat altijd als bijzonder wordt ervaren, je kunt ook nog een keer met je “oude” gezin op de foto. Opa en oma met hun eigen kinderen. En natuurlijk opa en oma met alle kleinkinderen. Stuk voor stuk foto’s die je allemaal wilt hebben.

Na de fotoshoot maken we een leuk filmpje met een aantal foto’s uit de fotoshoot. De napret kan beginnen. Dat filmpje kun je bewaren op je telefoon. Zo heb je altijd de foto’s bij je. En opa en oma kunnen iedereen laten zien, wat voor een leuke familie zij hebben.

Veel variatie tijdens de familie fotoshoot

Veel variatie tijdens de familie fotoshoot

De vergroting aan de muur

Na de familie fotoshoot maken we een uitzoekafspraak. Tijdens deze afspraak kijken we naar alle foto’s en zoeken we samen de beste uit voor de vergroting die bij het pakket zit. En kun je uiteindelijk echt niet kiezen? Dan kunnen we altijd nog een collage maken. De collage wordt op maat gemaakt, waarbij je zelf kunt kiezen hoeveel foto’s je in de collage wil en welke vorm de collage moet worden. Daarmee wordt elke uitzoekafspraak maatwerk. Wij zorgen daarna dat de vergroting voor jullie wordt afgedrukt naar jullie wensen.

Veel variatie tijdens de familie fotoshoot Veel variatie tijdens de familie fotoshoot

Veel variatie tijdens een familie fotoshoot

Doordat iedere familie anders is, is er altijd veel variatie tijdens de fotoshoot, het uitzoeken, de keuze in het materiaal en het maken van de vergroting. Maar dat vinden wij nu juist zo leuk. Om te zorgen dat we toch altijd tot een mooie vergroting te komen waar iedereen blij van wordt. Waar je nog jaren van kunt genieten. Waar veel variatie mogelijk is en dat… zit allemaal in ons pakket.

Summary
Veel variatie tijdens een familie fotoshoot
Article Name
Veel variatie tijdens een familie fotoshoot
Description
Ons family fun pakket geeft veel variatie. Zo kun je variëren in samenstellingen, materiaal en vergrotingen. Door maatwerk krijgen jullie altijd het gewenste resultaat. Wil je dat ook? Boek dan snel een fotoshoot.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *