Variatie in je fotoshoot

een fotoshoot vol variatie

Bij Janssen-Fotografie in Macharen, zorgen wij er altijd voor dat er genoeg variatie in jullie fotoshoot zit. Een groepsfoto, gezinnetjes apart, portretten van de kinderen, een andere opstelling, een andere achtergrond en soms zelfs een kledingwissel. Bijna alles is mogelijk! Maar zo nu en dan, als het weer het toe laat, kunnen we nog dat extra beetje variatie bieden. Doormiddel van binnen én buitenfoto’s, allemaal in een shoot!

een fotoshoot vol variatie

een fotoshoot vol variatie

Een gezinsfotoshoot op zaterdagochtend

Op een mooie zaterdagochtend kwam dit gezinnetje met z’n vieren naar onze fotostudio. Voor ons geen onbekende gezichten, ze komen al meerdere jaren bij ons in de studio en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. Des te leuker dat we op deze vroege zaterdagochtend een uitstapje naar buiten konden maken. 

een fotoshoot vol variatie een fotoshoot vol variatie een fotoshoot vol variatie een fotoshoot vol variatie een fotoshoot vol variatie een fotoshoot vol variatie

Combinatie van een buiten en studio fotoshoot

Binnen twee stappen sta je rondom onze studio midden in een prachtige omgeving om foto’s te maken. De groene bomen en het gras geven je direct het gevoel dat je op een plek midden in het bos staat. Maar niets is minder waar. 

Om een echte tegenhanger van al het frisse groen te creëren doken we ook nog even terug de studio in. Door gebruik te maken van zwart wit in combinatie met stoer studio licht krijg je een hele nieuwe sfeer in je foto. 

een fotoshoot vol variatie

Altijd een gevarieerde fotoshoot bij Janssen-Fotografie

Mocht het nou zo zijn dat weeronline en buienradar al wekenlang aangeven dat het op de dag van jullie fotoshoot prachtig weer wordt, maar blijkt het toch met bakken uit de lucht te vallen op het moment supreme? Geen paniek! Ook in onze ruime fotostudio kunnen we een gevarieerde fotoshoot vol fun bieden.

Wist je dat je ook online kunt reserveren?

Wist je dat je tegenwoordig ook online een fotoshoot kunt reserveren? Natuurlijk nemen we dan nog even contact met je op om alles door te spreken, maar de datum en tijd is dan alvast voor jullie gereserveerd. Handig!

Dus boek snel een van de laatste ‘mooi weer’ plekjes en wie weet zien we jullie snel in en/of rondom onze fotostudio.

Summary
Variatie in je fotoshoot
Article Name
Variatie in je fotoshoot
Description
Studio fotografie gecombineerd met buiten fotografie, waar kun je dat nu nog? Nou bij ons. Bij mooi weer zijn we in enkele stappen op onze eigen mooie buitenlocatie, vol leuke hoekjes. Maar wij reserveren ook altijd onze fotostudio. Zo kun je heerlijk variëren. En bij ons kan de fotoshoot altijd doorgaan. Wil je dat ook? Reserveer dan snel (ook online)
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie
Publisher Logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *