Valentijnsdag: je haat het of je vindt het leuk

love is in the air

Het komt er weer aan: Valentijnsdag! Je vindt het leuk of juist totaal niet. En soms komt het ook niet overeen met de verwachting van je partner. Maar waarom vindt je Valentijnsdag zo verschrikkelijk?

Eigenlijk is Valentijnsdag een mooie dag

Eigenlijk is Valentijnsdag een hele mooie, attente dag: Zet je partner of je geheime liefde in het zonnetje. Verklaar de liefde, leef de liefde. Dat doe je misschien al heel het jaar, maar soms kan zo’n speciaal momentje, zo’n speciale dag net die reminder geven om er nog eens extra aandacht aan elkaar te geven.

Valentijnsdag is vercommercialiseerd hoor je vaak en dat klopt natuurlijk helemaal. Veel bedrijven zijn ingespeeld op Valentijnsdag, net zoals ze in het feest van Carnaval, Kerstmis, Sinterklaas, moederdag en vaderdag (ga zo maar door) zijn gesprongen. Geef ze eens ongelijk. Maar dat doet natuurlijk geen afbreuk aan de intentie van de dag om elkaar lief te hebben. Je kunt daar natuurlijk zelf je eigen draai aangeven, ieder op zijn eigen manier.

love is in the air

Mooie cadeaus

Waar ik minder voorkeur bij heb bij Valentijnsdag is de overvloed aan speciaal geproduceerde artikelen waar je eigenlijk alleen iets mee kan op Valentijnsdag. Met teksten als you’re my Valentine wordt het een tijdsgebonden cadeau (hoewel natuurlijk ook heel lief om te krijgen). Je zet het neer en dan… Maar een persoonlijk cadeau waar goed over is nagedacht is veel specialer.

Een heerlijk gedekte tafel met je favoriete gerecht, gemaakt door je lief. Of juist gaan eten in dat restaurant waar jullie altijd al zo graag komen. Samen op de foto die je in je kamer op kunt hangen, een bos van je lievelingsbloemen (waardoor het hele huis een week lang heerlijk ruikt). Of een heerlijk dagje samen weg, met zijn tweeën. En natuurlijk kun je ook oppas regelen en samen naar die mooie film in de bioscoop. Cadeaus waar veel aandacht aan is besteedt en waar goed over is nagedacht. Want juist ervaringen waar je op terug kunt kijken zijn superleuke cadeaus op Valentijnsdag.

 

Attent met Valentijnsdag

Jij bent natuurlijk niet de enige die over Valentijnsdag nadenkt en iets wil organiseren, kopen of bezoeken. De dag van de liefde blijkt voor veel mensen toch een speciale dag waar ze samen iets leuks gaan doen. Dus wil je er zeker van zijn dat er nog plaats is of dat je je attentie op tijd in huis hebt, denk er dan nu al over na en ga het regelen. Dan weet ik zeker dat 14 Februari 2018 ook voor jou heel speciaal gaat worden.

senior portret fotoshoot simpel

Valentijnsdag bij Janssen-Fotografie

En natuurlijk kun je ook samen met je Valentijn naar onze studio komen voor een mooie fotoshoot. Of geef een fotoshoot cadeau (waar je hem of haar natuurlijk helemaal mee verrast). Naast dat het natuurlijk superleuk is om op de foto te gaan, krijg je ook nog een mooie vergroting voor aan de muur. Dan kun je elke dag van elkaar genieten.

kadobon Janssen-Fotografie

 

 

Summary
Valentijnsdag: je haat het of je vindt het leuk
Article Name
Valentijnsdag: je haat het of je vindt het leuk
Description
Het komt er weer aan:Valentijnsdag! Je vindt het leuk of juist totaal niet. En soms komt het ook niet overeen met de verwachting van je partner. Maar waarom vindt je Valentijnsdag zo verschrikkelijk? Lees snel verder
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *