Vakantiesfeer in onze fotostudio in Macharen!

vakantiesfeer in de studio

We zijn er weer! De vakantie zit er alweer eventjes op en wij zijn inmiddels alweer druk aan het werk. Foto’s maken, foto’s uitzoeken, foto’s printen, alles loopt weer op rolletjes. Maar toch is er nog wel een vakantiesfeer.

Vroeger…

Als ik kijk naar ons gezin en de gemaakte vakantiefoto’s valt het me vaak op dat we vroeger veel meer foto’s maakten dan nu. Als ik de selfies op mijn iPhone niet mee tel natuurlijk. Tot een paar jaar geleden maakte mama altijd nog een album vol met vakantiekiekjes. Zwemfoto’s, foto’s tijdens het eten, foto’s in de bergen (inclusief berggeiten) en ook kwam er ieder jaar wel een foto met de ober voorbij in ons favoriete restaurantje van die vakantie.

Tegenwoordig gaat de camera nog wel mee, maar maken we niet genoeg foto’s om een album mee te vullen. Toch jammer dat je mooi gebruinde huidje en de vakantiesfeer niet meer schittert op de foto’s.

Vakantiesfeer in de studio

Maar natuurlijk kun je altijd bij ons terecht. Neem gewoon heel je gezien of familie mee naar de studio. Wil je de vakantiesfeer ook terug zien in je foto’s? Ook dat kan en (bijna ;)) alles mag!

En dat is ook wat familie Verhoeven deed, een mooi voorbeeld van de camping naar de studio halen! Lekker barbecuen, badminton spelen en je tent opzetten, leef je uit! “Het is net alsof we weer op vakantie gaan” stuurde Merej de ochtend voor de shoot. Een soort extra mini vakantie dus, wie wil dat nou niet?

Niet zo’n fan van zulke foto’s? Dan kunnen we natuurlijk ook gewoon mooie portretten en familiefoto’s maken zoals altijd, maar dan met een lekker bruin tintje! Zo heb je toch net dat beetje extra zon aan je muur hangen.

Mocht je nou heel veel geluk hebben en het zonnetje schijnt? Dan hebben we rondom de studio een prachtige omgeving waar we ook nog buiten kunnen fotograferen.

vakantiesfeer in de studio

Jouw vakantiefoto’s

De zaterdagen lopen al redelijk vol dus wees er snel bij en boek een ‘vakantieshoot’ met jouw gezin en/ of familie!

0412-648584 – info@janssen-fotografie.nl

Summary
Vakantiesfeer in onze fotostudio in Macharen
Article Name
Vakantiesfeer in onze fotostudio in Macharen
Description
Wil jij nog op de foto in vakantiesfeer? Dat kan in onze fotostudio in Macharen. Zoals bijvoorbeeld deze familie die tijdens de family fun fotoshoot in vakantiesferen kwam.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *