Twee keer vier generaties op een foto, hoe speciaal is dat?

Last

De gemiddelde leeftijd waarop de Nederlandse vrouw haar eerste kind krijgt is 29. Wanneer je dat met drie vermenigvuldigt kom je rond de negentig jaar uit. Dus hoe bijzonder is het dan als je, in goede gezondheid, vier generaties beslaat.

En vijf generaties is, als we de genealogie mogen geloven een zeldzaamheid. In ieder geval in Nederland dan.

Twee maal vier generaties

Dus hoe bijzonder is het als je een foto mag maken met twee keer vier generaties in één foto? Eén trotse overgrootoma, samen met haar dochter, twee kleindochters die inmiddels ook weer moeder van twee prachtige dochters zijn geworden. Met zijn zessen twee keer vier generaties. Zou dat ook een zeldzaamheid zijn? Wij zijn het in ieder geval nog niet eerder tegengekomen. 

En dat moest natuurlijk op de foto vereeuwigd worden. Want dit zijn van die mooie herinneringen die je voor altijd wilt bewaren.

Last

Vier generaties en nog steeds vol enthousiasme

De familie kwam in de vroege zaterdagochtend naar onze fotostudio en was zeer verrast door de nieuwe foto achterwand die Henry had gemaakt. Hier moesten de vier generatie foto’s gemaakt worden, lekker stoer. De dames waren mooi op elkaar afgestemd en hadden ook hun beste humeur aangetrokken. Hun enthousiasme spatte er tijdens de fotoshoot vanaf. Je kon aan beide oma’s zien dat ze supertrots zijn op hun kroost. En dat mag dan natuurlijk ook echt wel. 

Maar het moeilijkste deel moest nog gaan komen. Want hoe zoek je uit zo’n leuke serie de leukste foto uit?

Picolla

Uiteindelijk had oma de oplossing. Naast een foto in een lijst, koos ze voor een Piccola. Een kleine collage die je op de kast neerzet. En deze Piccola bevat vijf van de favoriete foto’s. Zo heeft oma altijd de leukste foto’s op haar kast staan.

Speciale herinneringen

En wat nu zo mooi is aan deze fotoshoot? Dit speciale moment, deze herinnering ligt voor altijd vast. De oma’s genieten elke dag van de mooie foto’s op het dressoir en in haet lijst. En ook voor de kleinkinderen en achterkleinkinderen is dit bijzondere moment voor altijd mooi vastgelegd. 

Mooie herinneringen vastleggen daar worden we blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *