Empty gallery item. Please make sure you have upload image to it or check the short code.

Trouwreportages

De mooiste dag wordt het ook wel genoemd. Het geven van de trouwbelofte ten overstaan van iedereen aan elkaar. Niemand kan er meer omheen, jullie horen bij elkaar.
En elk bruidspaar vult dat anders in. Dat snappen wij natuurlijk best. Eenvoudig of juist heel uitbundig. Romantisch of stoer. En wij denken daar graag in mee.


Bedrijfsfotografie 15

Bedrijfsfotografie 14

Bedrijfsfotografie 13

Bedrijfsfotografie 12

Bedrijfsfotografie 11

Bedrijfsfotografie 10

Basis Love shoot / verlovingsshoot

Bij de basis love shoot / verlovingsshoot maken we van jullie samen mooie foto’s. Je kunt een keer omkleden en/of van achtergrond wisselen. Uit deze foto’s kiezen we samen de foto die we voor je vergroten op 30 x 40 cm. Ook krijg je een mooi filmpje en alle bestanden op lage resolutie en voorzien van een beeldmerk.

Love shoot / verlovingsshoot

Tijdens deze fotoshoot maken we verschillende foto’s waarbij je ook een keer van achtergrond of kleding kunt wisselen. Wil je samen met je ouders, broer en zus op de foto dan is dat ook geen probleem. Na afloop krijg je een filmpje van de leukste foto’s en kiezen we samen de vergroting van 50×50 cm op canvas, dibond, aluminum of fotopapier. Ook de vier bewerkte digitale hoog resolutie bestanden kun je dan uitzoeken. Je krijgt alle bestanden op lage resolutie en voorzien van een beeldmerk

#tip: de digitale bestanden uit dit pakket zijn te gebruiken voor jullie persoonlijke trouwkaart. Wanneer je dit aangeeft bij Henry denkt hij graag met jullie mee.

Studio weddingshoot

Natuurlijk kun je je hele dag laten vastleggen, van ceremonie tot bruidstaart, maar misschien wil je alleen mooie foto’s van jezelf in bruidskleding en foto’s met familie en vrienden. Dat kan in onze studio. Tijdens de fotoshoot van omgeveer anderhalf uur maken we verschillende foto’s en je kunt een keer van achtergrond wisselen. Als het weer het toelaat kunnen we zelfs rondom de studio op één van onze sfeervolle hoekjes foto’s maken. Hoe het weer ook uitpakt de shoot kan altijd doorgaan. Samen zoeken we de foto’s naderhand uit en verzorgen we de opmaak van jullie bruidsalbum. Dat wordt geleverd in een mooie persoonlijke bewaarbox.

Trouwen op locatie

Wanneer je er voor kiest om een fotograaf je hele dag vast te laten leggen verwijzen we je graag door naar Danny van door Danny fotografie. Zij is gespecialiseerd in trouwreportages op locatie en door haar jarenlange ervaring bij Janssen-Fotografie, een fotografe met passie en kwaliteit.