Tijd voor een mooi moederdagcadeau!

ROND. moederdag

ROND. moederdag

MOEDERDAG 2016 en dat vraagt natuurlijk om een geschikt moederdagcadeau!

Knutsels, frutsels en gedichtjes

8 mei is het moederdag en de kinderen zijn al weken aan het knutselen, gedichtjes aan het instuderen en als moeder mag je de klas niet meer in komen. Je weet het weer: Moederdag is in aantocht.

En je kinderen weten precies waar het om draai: knutsels, gedichten en lieve woorden voor de allerliefste mama.

Zo heeft elke moeder wel haar eigen (macaroni) ketting, geknutselde kalender of potje. Een werk waar jouw kindje uren zoet mee is geweest. En de kleine is super benieuwd naar jouw reactie. Heel spannend….

En dan is het eindelijk moederdag, uitslapen is er voor de meeste moeders niet bij, want de spanning wordt te groot om lang te slapen. Een mooi ingepakt cadeautje, misschien wel met een lekker ontbijtje en natuurlijk jouw kleine schat. Het gedichtje wordt officieel voorgedragen en jij natuurlijk zeer verrast met het cadeau. Een top moederdag.

Het perfecte moederdagcadeau

Maar ook papa wil met een leuk cadeau voor de dag te komen. En niet weer met een luchtje of een bos bloemen, maar dit jaar een origineel cadeau. Een cadeau om nooit te vergeten?

Wij hebben een supertip: kom naar de fotostudio en laat een mooie foto maken van de kinderen, die je op een vergroting laat afdrukken. Dat kan natuurlijk op canvas, wit plaatmateriaal of aluminium, maar weet je wat echt gaaf is: geef een ROND. Succes gegarandeerd.

En vaders, onthoudt, vaderdag is een maand later.

Hulp nodig? Bel 0412-648584

P.S. Mama’s wil je papa een zetje in de goede richting geven, tag papa dan om dit bericht onder zijn aandacht te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *