Storm op komst, wat nu?

Na storm Ciara, komt dit weekend storm Dennis op ons af. Wat een heerlijke zondag met een lekkere winter wandeling had kunnen worden, wordt nu een middagje binnen gezelligheid.

Heerlijk bij de open haard, lekker knus bij elkaar. Wat nu toch doen, zo’n tweede storm op een rij. Waarom pak je de fotoboeken er niet bij?

Superleuk om alle foto’s door te kijken. Van toen jezelf klein was. Of van papa en mama. O en die familie foto daar. Even kijken of we iedereen nog herkennen?

Een foto is een blijvende herinnering

Bij ons op de site staat niet voor niets de quote een foto is een blijvende herinnering. En dat staat er met een reden. Want een foto wordt steeds waardevoller. Het is een blijvend beeld dat nooit meer weggaat.

En natuurlijk leven we in een tijd waar steeds meer foto’s gemaakt worden. Maar wat doe je er mee? Bewaar je ze allemaal. Of delete je je foto’s wanneer je schijf vol is. En maak je ook een back up? Of ben je één van de ongelukkige die bij een crash alle foto’s kwijt is geraakt? En die USB met digitale foto’s is ook niet zo’n hele mooie aankleding van de muur toch?

Kies daarom voor een mooie fotoshoot

Bij onze fun fotoshoots maken we mooie foto’s in de studio (of bij mooi weer ook buiten) die voor altijd bewaard blijven en niet alleen in je herinnering. Een gezellige fotoshoot met je gezin, familie of alleen de kinderen. En wanneer je over een aantal jaar weer een winderig weekend tegemoet gaat, kun je deze fotoshoot er weer bij pakken. Dat wordt weer een mooie middag vol leuke herinneringen.

Fun fotoshoot

Wil je nu ook een fun fotoshoot boeken? Dat is heel eenvoudig en kun je ook tijdens de storm doen. Wij hebben namelijk een online reserveringssysteem waar je snel en makkelijk je boeking plaatst. We zien je snel!

NB en we hopen dat jullie deze storm ook weer zonder al te veel schade doorstaan 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *