Stoere fotoshoot voor papa die 50 werd

fotoshoot voor papa die 50 werd

STOERE FOTOSHOOT

Stel je voor, je man, je vader wordt 50. Natuurijk gaan jullie op zoek naar een geschikt cadeau. Maar waar moet je beginnen? 50 is een bijzondere leeftijd en daar hoort dan ook een bijzonder cadeau bij. Dat is precies wat dit gezin ook dacht en zo kwamen ze bij ons uit!

Papa mocht natuurlijk nog van niks weten dus kwam moeders met haar dochters naar de studio. Ze wilden gaan voor stoere foto’s. Door gebruik te maken van veel zwart creëerden we precies de stijl die het gezin voor ogen had.

Een stoere fotoshoot voor papa Een fotoshoot voor papa Fotoshoot voor papa een fotoshoot voor papa een fotoshoot voor papa die 50 jaar werd

HOE ZIET HET ER UIT IN MIJN KAMER

Deze familie koos voor een museum print afdruk in zwart wit met dunne zwarte lijst. Is dat niet een gewone foto in een lijst? Zeker niet! Museumprint is een speciaal materiaal waarop we foto’s af kunnen drukken. Het geeft de foto een ‘vintage’ look waardoor hij zo in een museum zou kunnen hangen. Vandaar ook de naam museumprint!

Soms is het lastig voor te stellen hoe een foto er uit komt te zien in jullie kamer. Dat begrijpen we en daarom hebben we daar een oplossing op gevonden. In ons uitzoekprogramma kunnen wij jullie foto’s op schaal in een kamer hangen. We hebben standaard woonkamers in ons programma maar we kunnen ook jullie eigen woonkamer, slaapkamer, keuken, etc. uploaden. Zo zien jullie meteen een voorproefje van het eindresultaat en kunnen we samen nog beter bepalen wat de allermooiste vergroting is in jullie huis!

fotoshoot voor papa die 50 werd

Een fotoshoot voor papa

Summary
Stoere fotoshoot voor papa die 50 werd
Article Name
Stoere fotoshoot voor papa die 50 werd
Description
Omdat papa 50 jaar werd werd gekozen om een fotoshoot cadeau te doen van zijn dochters en vrouw. Naast dat de drie meiden samen op de foto gingen, maakten we ook nog portreten van alle vier. En het eindresultaat, dat zie je op deze foto's. Wil je dat ook? Boek dan snel een fotoshoot bij Janssen-Fotografie
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *