Sportief in de studio

sportief in de studio

Deze jongeman komt al heel wat jaartjes in de studio en elk jaar mogen wij weer een hele serie van hem maken, samen met papa en mama.

In het begin natuurlijk hartstikke schattig als klein jongetje, maar inmiddels is dit een stoere jongeman geworden die helemaal weg is van Judo.

Een fotoshoot vol variatie

Deze keer maakten we superleuke gezinsfoto’s met een houten achtergrond, papa en zoon in hetzelfde shirt. Wat mooie portretten en natuurlijk een leuke serie van deze knapperd alleen. En dan komt het judo pak tevoorschijn.

Voor de camera van Henry laat deze stoere bink zien welke judo poses hij inmiddels allemaal kan. Zelfs de plank komt te voorschijn. En dan moet er natuurlijk ook nog even met papa een partijtje judo worden gedaan. Papa was nog aan de winnende hand, maar wij verwachten dat dat vast niet lang meer zal gaan duren.

Een boutique album en mooie vergroting

Al deze foto’s samen is zo’n leuke serie geworden dat pap en mam, net als elk jaar besluiten om ze te verzamelen in een mooi boutique album met een box. Ze staan inmiddels allemaal op een rij. En ook wordt er een portret uitgezocht wat neergehangen wordt.

En wij? Wij zijn benieuwd waar deze vrolijke jongen volgend jaar Henry mee gaat verrassen. Wij kijken er naar uit!

sportief in de studio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *