Senior portrets een nieuwe trend

senior portret shoots

Keep calm and make sure you graduate!

Senior portret zijn al jaren een begrip in Amerika. Maar ook die trend lijkt nu evengoed over te waaien naar de lage landen. Steeds vaker en vaker krijgen we de vraag of wij dat ook doen? Zeker weten. Het is zelfs één van onze specialismen. En dat is met goede reden. Onze studio leent zich namelijk heel erg goed voor deze uitgebreide shoot.

Wat is een Senior portret shoot?

Misschien dat je nog niet bekend bent met het fenomeen Senior Portret shoots, maar dan leggen we het graag even uit. Een Senior Portret shoot is een fotoshoot van een jongen / meisje in hun eindexamenjaar. Dit bijzondere jaar, waar je je keihard voor in hebt gezet, vol hoogtepunten en waar je na het halen van je diploma het jaar afsluit terwijl je schittert in je gala jurk of pak op de rode loper.

Dat bijzondere jaar wil je je blijven herinneren en dat kan met de senior portret shoot. Een fotoshoot speciaal afgestemd op jou! Want je weet natuurlijk zelf heel goed hoe jij er op je best uitziet. En wij leggen dat graag voor je vast. Zodat je je eigen unieke foto’s krijgt, een herinnering voor altijd. Jouw stijl, klasse en persoonlijkheid in beeld gevangen.

senior portret shoots

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij de fotoshoot zetten we je natuurlijk een keertje van top tot teen op de foto, maar maken we ook portretten (en die zijn altijd handig als je nog ergens een keer een mooie portret foto voor nodig hebt). Denk erover na in welke stijl je het liefst je Senior foto’s wilt laten maken. Kijk bijvoorbeeld op Pinterest voor inspiratie en stem je kleding en props hierop af. Je kunt bijvoorbeeld een foto maken in casual style, romantisch, sportief (misschien met leuke accessoires zoals hockeysticks of voetbal) en een foto in je gala outfit is natuurlijk helemaal het einde. Neem ongeveer drie verschillende outfits mee zodat je met de fotograaf kan overleggen wat je wilt. Tijdens de fotoshoot kun je dan een keertje van achtergrond en stijl wisselen. Zo krijg je hartstikke veel leuke foto’s met een hoop variatie.

senior portret shoot

En dan…

Na de fotoshoot maken we een filmpje met een aantal van de leukste foto’s uit de shoot die we je een dag of drie naderhand toesturen. Tijdens de uitzoekafspraak kijken we samen naar alle foto’s en zoek je de mooiste foto’s uit die je laat vergroten. Het is ook mogelijk om je eigen Senior Portret boutique boek te maken in een persoonlijke bewaarbox. Zeker weten dat je daar nog vaak naar kijkt.

Dat wil ik ook!

Wil jij dat ook? Maak dan een afspraak via info@janssen-fotografie.nl of bel 0412-648584. Maar het is natuurlijk ook hartstikke leuk om zo’n sessie cadeau te krijgen voor je eindexamen.

Een mooie herinnering aan een mooie tijd!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *