ROND in het interieur

ROND. in het interieur

It’s love, it’s love that makes the world go round

En dan pak je de telefoon en bel je voor een afspraak om samen met je gezin op de foto te gaan. Iets wat al wat langer op de planning stond, maar er telkens weer niet van kwam. Maar nu je een momentje zo zit, zie je dat de tijd weer voorbij is gevlogen. Wanneer was de laatste keer dat je als gezin op de foto geweest bent? Zo lang geleden alweer? Hoogste tijd.

Dat is in ieder geval een verhaal wat wij regelmatig terug horen komen. Want zeg nu zelf, de weken vliegen voorbij. Zoals oma’s altijd zeggen: “geniet ervan, want ze zijn zo groot”, ervaar je het nu zelf ook. Dat kleine baby’tje werd binnen no time een dreumes en voordat je met je ogen knippert fietst die kleine op zijn/haar veel te grote fiets richting de middelbare school.

Maar gelukkig hebben we nog foto’s, toch!

Gezin fotoshoot

Daarom hebben wij het gezin fotoshoot pakket. Een superleuke fun fotoshoot, waarbij je als gezin op de foto gaat, maar waar ook de kinderen apart en samen op de foto gaan. Zo krijg je mooie foto’s van deze unieke periode. Een blijvende herinnering. En wat dan? Digitale bestanden die je vaak meekrijgt laat je vaak, ondanks je goede voornemens, op een USB staan en leg je in de kast of bewaar je op je computer. Maar die lege plek op de muur is nog steeds niet opgevuld. Daarom zit bij onze sessie standaard een uitzoekafspraak en een vergroting van 50 x 50 cm. En vind je dat iets te klein dan kun je ook kiezen voor 50 Euro afdruktegoed op een groter formaat. Tijdens de uitzoekafspraak kijken we samen welke foto’s jullie het beste vinden en hoe we de vergroting naar jullie wens gaan afdrukken. En daarin hebben we veel keuze.

Wall Art: kunst aan de muur

Wij spreken dan ook graag van Wall Art, jullie persoonlijke kunstwerk aan de muur. Nu denk je misschien waar moet ik dan aan denken? Natuurlijk kun je je mooiste foto(‘s) uitkiezen en laten vergroten. Maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een collage van al jullie favoriete foto’s uit de fotoshoot. En die collage wordt voor jullie op maat gemaakt. Wil je een vierkante collage, in de hoogte of lang en smal? Samen maken we hem op en laten hem afdrukken. In kleur of juist zwart wit en we hebben ook verschillende materialen waarop een collage mooi uitkomt. Bijvoorbeeld op aluminium zoals hieronder is gekozen.

collage

ROND in het interieur

Maar wil je echt iets bijzonders, een eye catcher aan je muur, dan kun je ook gaan voor een RONDe vorm. ROND. kun je heel goed alleen ophangen, maar is ook mooi als collage. En een voordeel door de vorm kun je altijd RONDjes erbij hangen terwijl het toch als een mooi geheel oogt. Zo kun je blijven uitbreiden. Eén van de mooiste materialen voor een ROND is een hoogglans wit paneel. Een 2 cm dik paneel met een kantafwerking in aluminium of zwart naar eigen keuze. De witte delen behouden een mooie glans, terwijl de foto wat matter oogt. Daardoor krijg je een speels effect. En wil je weten hoe ROND er in een interieur uit ziet? Nu kijk maar hieronder:

ROND. in het interieur

Summary
ROND aan de muur
Article Name
ROND aan de muur
Description
Wall art oftewel kunst aan de muur. Dat kun je krijgen door te spelen met materiaal en/of vormen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een RONDe vorm. Een echte eyecatcher in elk interieur.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *