Een ROND. beton voor vaderdag

Een ROND. beton voor vaderdag

Een ROND. beton voor vaderdag

Zelfgeschreven gedichtjes, liedjes of handgemaakte stropdassen: de ultieme vaderdag cadeaus. Op school wordt er vaak veel aandacht besteed aan het maken van leuke vader- en moederdag cadeaus. De kinderen zijn al weken aan het knutselen en soms mag je als ouders niet eens meer mee naar binnen. Geheimzinnigheid is troef in deze tijd. Moederdag is weer achter de rug maar inmiddels is het al weer bijna vaderdag en naast de knutselwerken van de kinderen zelf wordt er vaak nog een cadeau door mama bij gekocht.

Op de foto zie je Coen, de zoon van Henry, onze fotograaf. Ook hij heeft op school voor papa een eigen stropdas gemaakt. Naast dit creatieve zelfgemaakte cadeau wilde Coen nog een stoer cadeau aan papa geven. En zo kwam het idee voor een foto aan de muur. Maar ‘gewoon’ een foto aan de muur dat kan natuurlijk niet bij een fotograaf. En Coen is met zijn 9 jaar al een hele stoere bink, dus het mocht zeker niet te lief zijn. Maar gelukkig is de keuze reuze.

Een mooi en bijzonder cadeau voor vaderdag

Het moest een mooi en bijzonder cadeau worden, een foto van Coen zelf was de basis. Mooi groot vierkant? Nee! Mooi groot ROND.! En dan ook nog op beton afgedrukt, wauw! Een mooi 3 centimeter dik paneel. Dit paneel is voorzien van een met de hand aangebracht toplaag van beton, aan de bovenzijde en zijkant. Gekozen is om de foto in zwart wit af te drukken, zodat het beton zichtbaar blijft. En zoals je ziet is Coen heel erg trots op het resultaat. Hij wilde heel graag met allebei zijn cadeaus op de foto voor dit blogje.

Stoer Beton, een ideaal vaderdag cadeau! Mooi in ROND. Maar wil je liever vierkant of een rechthoek? Dat is geen enkel probleem en is goed mogelijk in beton. Zwart-wit of kleur, geen probleem. En denk je nu? Dat wil ik ook? Bel ons dan via 0412-648584 of mail naar info@janssen-fotografie.nl.

Een ROND. beton voor vaderdag

Summary
Een ROND. beton voor vaderdag
Article Name
Een ROND. beton voor vaderdag
Description
Een mooi cadeau bedenken voor vaderdag is elk jaar een uitdaging. Een leuk kado idee is een ROND. beton voor vaderdag. En heel persoonlijk!
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *