Neem een minuutje

om rond te kijken in
onze portfolio

Jullie leven, jullie momenten, jullie herinneringen

De grootste familie fotostudio van Nederland

 

Net buiten Oss, in het mooie Macharen vind je onze unieke, gezellige en moderne fotostudio. Een grote studio met voldoende ruimte voor (grote) families, gezinnen en spelende kinderen. Landelijk gelegen zodat we, bij mooi weer, ook buitenfoto’s kunnen maken. In de wei, bij de bomen met de dijk op de achtergrond. Met één extra voordeel, bij ons kan de fotoshoot altijd doorgaan!

Grote en kleine families geen enkel probleem

Die groepsfoto is wel erg oud. De tijd heeft niet stil gestaan. Families worden wijzer en er komen kinderen bij. En die krijgen weer een partner. Is jullie familie ook zo veranderd? En is het de hoogste tijd om een nieuwe groepsfoto te maken? Zou het dan ook leuk zijn om alle gezinnen / stelletjes ook nog apart op de foto te zetten? En wil je daar een mooie vergroting van, die past in je interieur? Een opstelling gemaakt naar jullie smaak.

Omdat wij een hele ruime fotostudio hebben van 250 m2, kunnen wij grote en kleine groepen eenvoudig kwijt in onze decors. En ook onze buitenlocatie van ruim 1000 m2 heeft verschillende mogelijkheden. En dat zie je terug op de foto’s: wij kunnen verschillende opstellingen maken zonder het gevoel dat je opeengepakt zit. In een stijl die bij jullie past.

Jullie fotoshoot aangepast op je eigen stijl

Je hebt je huis naar je eigen smaak ingericht. Daar heb je veel tijd en energie ingestopt. En wat is er mooier om een fotovergroting te maken die in jouw interieur past. Uniek in onze fotostudio is dat wij veel verschillende achtergronden hebben, zodat we foto’s maken die passen bij de sfeer van jullie huis. Natuurlijk kun je kiezen voor een strakke witte achtergrond, maar wij hebben tal van andere achtergronden. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijk beton en hout of juist warm taupé wat een rustige uitstraling heeft.
Omdat onze studio landelijk is gelegen is het ook mogelijk om buiten foto’s te maken (indien het weer dat toelaat). Voorafgaand aan de fotoshoot heeft Henry, onze fotograaf, een kort gesprekje met jullie, welke sfeer jullie willen. En daar passen wij de shoot op aan.

Veel faciliteiten aanwezig voor families

Wij zijn gespecialiseerd in families, van jong tot oud en daar hebben wij ook onze faciliteiten op aangepast. Wij zijn rolstoel en kinderwagen toegankelijk en ook hebben wij een verschoningsmogelijkheid, kinderstoelen, voldoende zitplaatsen en speelgoed. Maar ook een drinkbak voor de hond staat klaar. Rond onze studio is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid, zodat je nooit ver hoeft te lopen.

Spontane familiefoto’s

In onze fotostudio is eigenlijk niks te gek. Leg je wensen voor aan Henry, en hij zal met je meedenken en zo komen vaak de leukste ideeën naar boven. Lachende families, stoeiende gezinnen en rennende kinderen: alles kan!
Naderhand kom je bij Andréa uitzoeken en kijken we welke materiaal er bij jullie past in jullie interieur in combinatie met de foto en materiaal.

"Fotografie is onze passie en dat stralen we graag uit. En samen met jullie maken we er iets bijzonders van."