Portfolio

  • Studio Janssen-Fotografie
  • Bedrijfsfotografie Janssen-Fotografie
  • ROND. bij Janssen-Fotografie
  • Familie foto Janssen-Fotografie
  • Portret foto's Janssen-Fotografie

STUDIOFOTOGRAFIE

Een foto is een blijvende herinnering! En daarin zijn vele mogelijkheden: een foto van jezelf, je partner, samen, met het gezin, van de kinderen of met de hele familie. En zelfs de hond zetten wij op de foto voor jullie.

In overleg met jullie wordt een sfeer gekozen, want door onze vele achtergronden is er altijd wel iets van je smaak bij. Vervolgens nemen we ruim de tijd voor de fotosessie. En wil je daarbij een keer van kleding wisselen geen probleem. En de kinderen, gezinnen of stelletjes apart tijdens de fotosessie. Dat valt allemaal binnen de fun pakketten. En wil je een wat minder uitgebreide fotoshoot, dan kies je voor ons basispakket.

In de studio

Henry is gespecialiseerd in het spelen met licht. Bij studio fotografie licht Henry jullie van je beste kant uit. Of werkt juist met schaduwen in de foto, waardoor je een mooi portret of een groepsfoto krijgt zoals dat alleen in een studio met studio verlichting kan. Maar ook puur daglicht of een combinatie van daglicht met studioverlichting behoort tot de mogelijkheden.

Uitzoekafspraak

Na de sessie plannen we een uitzoekafspraak waarbij alle foto’s bekeken worden op een groot scherm. Op dat moment wordt de foto vergroting die bij het pakket hoort samen met jullie uitgezocht. En wil je de vergroting net wat groter of op een ander materiaal. Dat is natuurlijk geen enkel probleem.

Service en kwaliteit staan hoog in ons vaandel en dat zien we terug in de reacties van onze klanten. Naast klanten uit Oss, zien wij ook veel gezinnen en families uit Den Bosch, Uden, Veghel en Nijmegen die de weg naar onze studio al gevonden hebben.

contact

Wil je meer weten, dan kun je altijd langskomen of contact opnemen via mail naar info@janssen-fotografie.nlof bel naar 0412-648584.
We hopen ook jouw ideeën in beeld te mogen brengen.

Henry, Andréa en Nancy