Portfolio jongeren fotoshoot

creatieve jongerenfotoshoot

Na een stressvol examenjaar zijn ook de geslaagde examenkandidaten inmiddels al weer volop aan de bak. Na een jaar vol so’s, officiële examens en eventuele herkansingen, lag de weg vrij om, na je diploma te hebben gehaald, naar de studie van jouw keuze te gaan. Economisch, technisch of juist een hele creatieve opleiding. En elke opleiding heeft daarbij zijn eigen toelatingseisen, deze eisen kunnen van alles zijn. Van motivatiebrieven en portfolio’s tot het opsturen van foto’s van jezelf. 

Portfolio shoot

Portfolio Herman Brood Academie

Dit laatste was ook bij Sam het geval. Sam wil heel graag gaan studeren aan de Herman Brood Academie. De opleiding die bekend staat om het opleiden van studenten die een toekomst in de popmuziek willen. Bekende namen als Martin Garrix, LAKSHMI en JeBroer gingen daar ook heen.

Als opkomend artiest is het belangrijk om een paar goede foto’s van jezelf te hebben en zo kwam Sam bij ons terecht.  Voorwaarde was natuurlijk dat de foto’s mooi waren, pasten bij Sam en ze mochten ook een tikkeltje creatief zijn. Een gevarieerde shoot vol stoere foto’s was het resultaat. Door gebruikt te maken van verschillende achtergronden en het dragen van twee verschillende t-shirts is het gelukt om in de foto’s verschillende sfeer te creëren. 

creatieve portfolio shoot stoere profielfoto

Profielfoto’s uitzoeken

Na de fotoshoot maakten we een afspraak om de foto’s uit te zoeken. En met een handvol verschillende foto’s en stijlen vertrok Sam weer naar huis. Hij ging zijn portfolio afmaken en wij begonnen met Sam mee te duimen. We hadden natuurlijk wel gevraagd om ons op de hoogte te brengen, want ook wij zijn aangestoken door zijn enthousiasme.

creatieve jongerenfotoshoot creatieve jongerenfotoshoot

Aangenomen

Of onze foto’s de doorslaggevende keuze zijn geweest weten we natuurlijk niet maar wij vinden het heel leuk dat we Sam kunnen feliciteren, hij is aangenomen en inmiddels begonnen op de Herman Brood Academie. Sam heel veel succes en wie weet zien we je over een paar jaar naast Armin van Buuren staan!

Summary
Portfolio jongeren fotoshoot
Article Name
Portfolio jongeren fotoshoot
Description
Na een stressvol examenjaar zijn ook de geslaagde examenkandidaten inmiddels al weer volop aan de bak. Na een jaar vol so's, officiële examens en eventuele herkansingen, lag de weg vrij om, na je diploma te hebben gehaald, naar de studie van jouw keuze te gaan. Economisch, technisch of juist een hele creatieve opleiding. En elke opleiding heeft daarbij zijn eigen toelatingseisen, deze eisen kunnen van alles zijn. Van motivatiebrieven en portfolio’s tot het opsturen van foto’s van jezelf. 
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie
Publisher Logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *