Personal branding: Janssen-Fotografie helpt je

Personal Branding- Janssen-Fotografie helpt je (1 van 8)

Personal Branding

Personal Branding is een begrip dat vooral online erg belangrijk geworden is en je ziet het dan ook steeds vaker voorbij komen. Maar wat is het precies? Wat heb je eraan en wat kun je er mee?

Heel kort door de bocht is personal branding eigenlijk gewoon jezelf presenteren op het internet. Je zet jezelf als het ware op de markt voor online connecties. Je laat zien wie je bent, waarvoor je staat, wat je kwaliteiten en specialiteiten zijn en wat jou onderscheid van al die andere mensen.

Uit onderzoek is gebleken dat 90% van de mensen een ‘background check’ doen voor ze potentiële kandidaten uitnodigen voor een gesprek. Het is daarom belangrijk om, ook op het internet, een goed beeld van jezelf weer te geven.

Foto’s zijn belangrijk

Een mooi verhaaltje kan iedereen wel op stellen maar dit verhaal kun je versterken met sprekende foto’s.

En dat is waar wij in beeld komen.

Janssen-Fotografie heeft een ‘profielfoto pakket’ samen gesteld voor personal branding.

Bij dit zakelijke pakket is het volgende inbegrepen:

 

 

 

Summary
Personal branding: Janssen-Fotografie helpt je
Article Name
Personal branding: Janssen-Fotografie helpt je
Description
Personal branding is hartstikke nodig in de tegenwoordige tijd van social media. Wist jij dat de juiste foto doorslaggevend kan zijn. En het liefst kun je daarmee variëren. Janssen-Fotografie heeft een social media pakket bedacht, waarbij we voldoende foto's maken, in verschillende stijlen zodat je ook je profielfoto kan aanpassen. Hartstikke handig dus.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

2 Comments on “Personal branding: Janssen-Fotografie helpt je”

  1. Handig dat jullie dit aanbieden! Ik ben al een tijdje op zoek naar een fotograaf die mij op zakelijk gebied vast legt! Wat je zegt, foto’s kunnen doorslaggevend zijn. Ik ga jullie site eens goed bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *