Oude foto’s, wat kun je ermee?

reproductie foto

Helaas is het alweer voorbij. Maar weet je nog een paar weken geleden toen de vakantie voor de deur stond. Heel Nederland heeft inmiddels heerlijk kunnen genieten van het super zomerweer. De lucht was blauw en de zon scheen als nooit te voren. Zwemmen, zonnen, wandelen en fietsen het weer was zalig, misschien soms wel iets te goed. Hebben jullie ook een zomers kleurtje gekregen?

Niets maakt zo gelukkig als zonnestralen

Want verkleuren is iets wat we in de zomer allemaal wel willen. Lekker zongebruind in je bikini, badpak of zwembroek op het stand. Maar we willen natuurlijk niet dat foto’s verkleuren! Maar wat nou als dat toch gebeurt? Niet getreurd want ook dit kunnen we oplossen bij Janssen-Fotografie.

Wij maken namelijk ook reproducties van foto’s. Hoe werkt dat dan precies?

Het kleurtje verdwijnt, maar de herinneringen blijven

Wij kunnen van een geprinte foto weer een digitaal bestand maken. We maken een foto van de geprinte foto, zo hebben we de foto weer als digitaal bestand en zijn er een heleboel mogelijkheden. We kunnen de foto natuurlijk opnieuw afdrukken, maar we kunnen verschillende bewerkingen uitvoeren. Denk hierbij aan: kleine beschadigingen wegwerken, corrigeren op kleur, vlekjes retoucheren etc. Zoals bijvoorbeeld bij deze foto die onder invloed van de zon groen was geworden. Het resultaat mag er zijn.

reproductie foto

Dus heb jij een (oude) foto die je vernieuwd wil hebben? Een foto in het klein die je graag wat groter zou willen hebben? Kom een keertje, met de desbetreffende foto(’s), langs bij onze fotostudio dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden!

Vintage look? Dat kan ook!

Een oude foto die vernieuwd moet worden maar toch de vintage look moet blijven behouden? Ook dat is mogelijk! Wij hebben de mogelijkheid zogenoemde ‘museum prints’ te maken waardoor de vintage look van de foto nog mooier overkomt! Ook hiervan hebben we voorbeelden in onze galerie, kom vrijblijvend langs om een kijkje te nemen.

Mocht je vragen hebben over het maken van reproducties mag je natuurlijk altijd contact op nemen via info@janssen-fotografie.nl of even bellen naar 0412-648584

Summary
Oude foto's, wat kun je ermee?
Article Name
Oude foto's, wat kun je ermee?
Description
Heb je een oude foto en wil je daar een kopie van, maar heb je het negatief niet meer? Is je foto vergeeld en wil je zo graag een mooie foto terug. Wij kunnen van je oude foto een digitaal bestand maken. Daarna kun je die laten afdrukken, maar we kunnen ook corrigeren op kleur, kleine beschadigingen wegwerken etc. Bel voor meer informatie.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *