Op locatie bij Boer Spierings

Fotografie bij Boer Spierings

The family farm

Maken wij alleen foto’s in de studio? Meestal wel, maar wij maken zeker ook buiten foto’s (meestal rondom onze eigen fotostudio) en op locatie. Dus toen Jasper, Afke Baukje en Jelske op de foto wilden op hun eigen boerderij was dat geen enkel probleem. Henry pakte al zijn spullen in en vertrok richting Boer Spierings.

Fotografie op locatie

Kinderfotografie op locatie

Boer Spierings

Jasper, beter bekend als Boer Spierings, is samen met Afke Baukje de drijvende kracht achter hun melkveehouderij, kaasmakerij en, bij de meeste mensen in de omgeving wel bekend, DE Landwinkel van Oss. Lekkere verse producten, al dan niet afkomstig van de eigen Brandrode runderen en kaasmakerij. En samen met hun dochtertje Jelske wonen zij in een prachtige omgeving met mooie vergezichten en koeien. Een landelijke en sfeervolle omgeving zogezegd.

papa en dochter op lokatie fotografie moeder en dochter fotografie op lokatie

Jasper nam contact op met Henry en gaf aan dat hij de fotografie eigenlijk wel op de boerderij wilde, waarbij ze als gezin op de foto wilde en dat was natuurlijk geen enkel probleem. Gelukkig zat het weer deze zomer goed mee en viel de fotoshoot letterlijk niet in het water.

Op de boerderij

Zogezegd zo gedaan dus Henry reed op een mooie vrijdagmiddag richting Oss. Het weer was lekker en Jasper, Afke Baukje en Jelske waren er helemaal klaar voor. Beginnend met een paar foto’s in het hooi van Jelske die als een volleerd fotomodel klaar ging zitten. Op de foto met papa en natuurlijk ook met mama. En een mooie gezinsfoto. En natuurlijk ook even lekker gek doen. Het is natuurlijk wel een fun fotoshoot.

family fun op locatie

Vervolgens naar een ander stukje op het terrein waar je ontzettend mooi kan wegkijken. Een plek met mooie herinneringen want vier jaar geleden maakten we daar ook de trouwfoto’s van Jasper en Afke Baukje. Daardoor is het extra leuk om daar nu als gezin te staan.

Fotografie bij Boer Spierings

Een buiten fotoshoot

En wil je graag buiten foto’s maken en woon je zelf niet op zo’n mooie boerderij, denk dan juist eens aan de fotostudio. Wij hebben namelijk een mooie buitenlocatie rondom onze fotostudio. Met bomen, polder en vergezichten. Maar valt het weer tegen dan kunnen we altijd naar binnen toe, waar we ook veel achtergronden hebben en waar er altijd wel een bijzit met jullie smaak. Of je kunt combineren met binnen en buiten fotografie. Hoe het weer ook uitpakt, bij ons lukt de fotoshoot altijd.

Wil je hier meer informatie over. Neem dan contact met ons op via 0412-648584 of mail naar info@Janssen-Fotografie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *