Online aanwezigheid is belangrijker dan ooit

Nu we in een bijzondere periode van social distancing leven, zien we elkaar minder. Voor iedereen een onzekere periode en hoe zorg je ervoor dat je order portfolio na deze periode weer helemaal opbloeit.

Het is belangrijker dan ooit om jezelf in de online wereld te laten zien. Want daar is waar we elkaar nu het meest ontmoeten.

En zie je nu een terug val in je portfolio? Dan zijn er een paar zaken die je kunt regelen om je bedrijf in de startblokken te hebben staan na deze tijd.

Branding

Branding, wat wil je vertellen en uitstralen. Heb je daar over nagedacht. Of is je bedrijf gewoon ontstaan en ben je vandaar uit aan het voortborduren geweest. Nu is de tijd om na te gaan of je merk je verhaal vertelt. Of je huisstijl daar bij aansluit. En heb je daar nog niet heel erg goed over nagedacht, dan is het daar nu de tijd voor. Misschien kan je logo pakkender, mag het allemaal wat frisser of worden uitgediept.

Ga na of je marketing materialen nog kloppen. Nieuwe visitekaartjes en folders kunnen nu ontworpen worden.

Update je website

Kijk je website na, klopt je SEO? Zijn er links die zijn vervallen en nergens naar toe leiden. Google heeft daar een hekel aan. Het is zelfs een van de factoren die tot een lagere ranking leiden.

Kijk ook even naar je teksten. Kloppen ze nog? En vertellen ze wat je wilt uitstralen. En komen de foto’s op je website overeen met wat je vertelt. Uit onderzoek blijkt dat een foto de eerste indruk weergeeft van een website en dat daarna pas de website gelezen wordt. Iedereen heeft het over SEO en dat is heel terecht om snel gevonden te worden. Maar als mensen meteen wegdrukken omdat het fotowerk niet overeenkomt met je verhaal is dat een gemiste kans.

Ook nu kunnen wij jullie daarbij helpen. In overleg kijken we samen hoe we, conform de richtlijnen van de overheid, de fotografie op locatie en /of in de studio kunnen uitvoeren. Bekijk snel onze zakelijke pakketten voor meer informatie of neem contact op met henry@janssen-fotografie.nl.

Update je social media

Verander je profielfoto bij LinkedIn en andere social media. Daarmee kom je weer in de tijdlijn terecht van je potentiële klanten. Je kunt hier natuurlijk kiezen voor een selfie op het strand of een collega een foto laten nemen tegen de muur van je bedrijf. Maar is dat de uitstraling die je wilt hebben?

Wanneer je bij ons een profiel fotoshoot boekt, maken we een ruim aantal foto’s met verschillende achtergronden en/of kleding. Dit spreken we vooraf even door, zodat de stijl en uitstraling bij jouw bedrijf passen. Bij dit pakket zijn 3 hoge resolutie bestanden inbegrepen die we retoucheren en die je rechtenvrij kunt gebruiken. De prijs van dit pakket bedraagt 99 Euro ex. BTW. Zo kun je naar hartelust blijven variëren op Social Media.

Fotoshoots en de richtlijnen van de overheid

Misschien vraag je je af is het nog wel mogelijk om op dit moment een fotoshoot in te plannen? Ja en Nee.

Profiel fotoshoots

Op dit moment kunnen er gewoon profiel fotoshoots ingepland worden. We maken daarvoor een afspraak, waarbij we ervoor zorgen dat er geen andere klanten in de studio zijn. Door onze ruime fotostudio van 250 m2 kunnen we voldoende afstand houden en werken conform de richtlijnen van de overheid. Wil je daarvoor meer informatie dan kun je telefonisch contact opnemen met 0412-648584 of via de mail: henry@janssen-fotografie.nl

Personal Branding- Janssen-Fotografie helpt je (1 van 8)

Fotografie op locatie

Wil je sfeerfoto’s op locatie en/of wil je mooie foto’s van je pand, inrichting en / of machines. Vaak kan dat, in overleg, binnen de richtlijnen nog prima. We nemen dan even contact met je op en nemen de fotoshoot van te voren door. Zo kunnen we alles maken naar tevredenheid.

Voor die foto’s die eventueel niet gemaakt kunnen worden in verband met de maatregelen (bijvoorbeeld op plaatsen waar we niet voldoende afstand kunnen houden of van grote groepen), maken we op een later tijdstip een aanvullende afspraak.

Productfotografie / reclamefotografie in de studio

Door onze ruime fotostudio is het mogelijk om deze opdrachten normaal uit te voeren. Henry neemt vooraf de fotoshoot met jullie door. Daardoor kunnen we de foto’s maken die jullie wensen. Het uitzoeken van de juiste beelden kunnen we samen met jullie online uitvoeren. Wil je daarvoor meer informatie dan kun je telefonisch contact opnemen met 0412-648584 of via de mail: henry@janssen-fotografie.nl

Foodfotografie

Foodfoto’s in de studio kunnen wij door onze ruime fotostudio van 250 m2 prima maken met inachtneming van de richtlijnen van de overheid. Foto’s op locatie kan vaak, binnen de richtlijnen, gewoon plaatsvinden. We nemen dan even contact met je op en nemen de fotoshoot van te voren door. Voor meer informatie mail naar andrea@janssen-fotografie.nl of bel 0412648584

Teamfoto’s

Op dit moment mogen we conform de richtlijnen van de overheid geen grote groepen fotograferen. Wil je dus een groepsfoto van het team, dan plannen we dat op een nader tijdstip in. Maar we kunnen alvast de individuele portretten inplannen. We maken dan, in overleg met het bedrijf, een schema, zodat we met zo min mogelijk mensen tegelijk op locatie aanwezig zijn.

zakelijke groepsfoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *