Nieuwe Tijden vragen om “Nieuwe Tijden”!

nieuwe tijden vragen om nieuwe tijden

Naast ons werk in de studio fotograferen we ook veel op lokatie. Dat kan een bedrijfsreportage zijn, maar ook een buitensessie of een creatief portret in je eigen omgeving. Een stukje advies of een brainstormsessie met een zakelijke klant behoort ook tot onze werkzaamheden.

Maar ook bij het fotograferen in de studio of bij het uitzoeken van de foto’s is het fijn dat we voldoende tijd kunnen uittrekken om een goed advies te kunnen geven en ontspannen een fotoshoot uit te kunnen voeren.

Wij willen graag aan al onze klanten genoeg tijd, creativiteit en aandacht schenken. De traditionele openingstijden voelen soms een beetje als een belemmering daarin.

Dus dat moet anders!

nieuwe tijden vragen om nieuwe tijden

Nieuwe Tijden vragen om “Nieuwe Tijden”!

We hebben dan ook besloten om bijna alles op afspraak te gaan doen. Wij nemen graag de tijd voor jullie en door het maken van een afspraak weten we ook zeker dat we jullie goed van dienst kunnen zijn. En we kunnen flexibeler zijn bij het maken van onze afspraken.

Maar we blijven zonder afspraak ook open voor ophalen van jullie fotowerk en bestellingen op donderdag van 10 tot 17 en van 18 tot 21 uur en natuurlijk de zaterdag van 9 tot 17 uur. Kom je liever op een ander tijdstip, dan maken we graag een afspraak.

Nu lijkt het misschien dat we minder beschikbaar zijn, dat is dus juist niet zo! We laten de ‘vaste’ tijden juist los om flexibel te kunnen zijn. En dat zien we als een uitbreiding van onze service.

Natuurlijk zijn we in deze dagen wel gewoon bereikbaar,  telefonisch: via 0412-648584 of via mail: info@janssen-fotografie.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *