Nieuw in onze collectie: GOUD

Mooie nieuwe materialen

Goud!

Ons goud hangt al binnen!

Mooie nieuwe materialen

Touch of Gold

Metallic kleuren gebruiken in het interieur is al een tijdje hot en happening. De trend is om het interieur iets speciaals te geven met een ‘touch of gold’. Goud is een kleur die steeds populairder wordt, vooral in accessoires en aankleding. En met deze trend gaan wij natuurlijk graag mee!

Want, hoe mooi is het om deze ‘touch of gold’ terug te laten komen door middel van een prachtige foto! Naast zilver aluminium hebben wij nu ook de mogelijkheid foto’s op goud materiaal af te drukken!

Deze shiny kleur heeft niet alleen een chique uitstraling, het is een kleur die rust en warmte uitstraalt. De stoere kleur is heel mooi te combineren met zwart en wit voor een chique, strak en moderne combinatie. Maar wat veel mensen niet weten is dat het ook prima te combineren is met felle kleuren zoals roze en turquoise.

Wij hebben ons eerste goude exemplaar al binnen hangen. Hoe mooi!? Het goude effect geeft deze foto ook net een extra exotisch tintje, dat maakt het bijzonder!

Benieuwd naar het resultaat.

Summary
Nieuw in onze collectie: GOUD
Article Name
Nieuw in onze collectie: GOUD
Description
Metallic kleuren gebruiken in het interieur is al een tijdje hot en happening. De trend is om het interieur iets speciaals te geven met een ‘touch of gold’. Goud is een kleur die steeds populairder wordt, vooral in accessoires en aankleding. En met deze trend gaan wij natuurlijk graag mee! Een foto op goud afgedrukt.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *