Newborn fotografie in Oss

Newborn fotografie in Oss

Newborn fotografie, inmiddels hebben we al heel wat baby’tjes uit Oss en omgeving (Uden, Den Bosch, Rosmalen en Veghel) mogen ontvangen in onze fotostudio om hun pasgeboren kindje op de foto te laten vastleggen.

En zo ook dit kleine wondertje. Een paar dagen oud toen hij samen met papa en mama bij ons op de foto ging. Heel wakker en heel tevreden. Eerst was er de fotoshoot van hem alleen. En hij ging niet alleen helemaal op de foto, maar we zorgden ook dat er juist foto’s gemaakt worden van de kleinste details, zoals de ienieminie handjes, de schattige kleine voetjes en veel meer. Zo krijg je een mooie herinnering voor later. Dit deel van de shoot deden we met lichte tinten.

De eerste officiële gezinsfoto

En daarna ging dit prille gezin samen op de foto. De eerste officiële gezinsfoto met zijn drietjes. Samen met papa en knuffelen met mama. Alles in een mooie donkere sfeer. En ook ging onze kleine man nog even alleen op de foto voor een mooie foto. En hier was hij helemaal relaxed en lekker aan het slapen (zoals wel duidelijk is op de foto). Superleuk natuurlijk dat je daardoor een hele gevarieerde shoot hebt gekregen.

Gelukkig vond het gezin het goed dat ik een paar van de foto’s uit de shoot met jullie deel. En dat doen we dan ook graag. Veel kijkplezier.

Links

Wil je meer weten over de Newborn fotoshoots of meer inspiratie opdoen kijk dan eens hier:

Newborn fotografie in Oss Newborn fotografie in Oss Newborn fotografie in Oss Newborn fotografie in Oss Newborn fotografie in Oss

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *