Newborn fotografie in de studio bij Oss

Newborn fotografie in de studio

Wat hebben wij toch een mooi vak. Bij alle mooie momenten mogen wij aanwezig zijn. En wij zien families (op)groeien. En wanneer er kleine babies geboren worden komen ze vaak naar de studio om een New Born fotoshoot te komen doen.

Een klein New Born meisje

En zo kwam een klein New Born meisje samen met haar moeders naar de studio. Haar ouders kenden we al, want zij waren ook al voor een familie fotoshoot bij ons geweest, en daarom was het superleuk dat wij nu hun baby’tje mochten vastleggen.

Gekozen werd voor een fotoshoot in naturel tinten, waarbij door haar ouders in ieder geval werd aangegeven dat zij ook graag wat foto’s met een zwarte achtergrond wilden. Geen probleem natuurlijk want in de studio hebben wij veel achtergronden en doeken voorhanden.

Newborn fotografie in de studio

Relax, rust en warmte

Wij nemen altijd voldoende tijd voor onze Newborn fotografie. Deze kleine baby’tjes missen vaak regelmaat en soms hebben ze gewoon even geen zin om te slapen (terwijl ze dat normaal altijd doen ;-)). Wij maken het heerlijk warm in de studio (wat vaak al goed helpt bij het in slaap vallen), warmen, indien nodig, flesjes op en zetten een lekkere bank en stoel neer, zodat jullie heel relaxed kunnen zitten.

Newborn fotografie in de studio

En natuurlijk zorgen wij ervoor dat de studio helemaal voor jullie alleen is gereserveerd voor een ruime tijd, zodat we absoluut niet hoeven te haasten. En meestal zijn dat de perfecte ingrediënten om jullie kleintje soezig en in slaap te krijgen.

Zo ook bij deze kleine meid. Ze werd net wakker toen ze binnenkwam, maar na haar flesje, soesde ze heerlijk weg en konden we hele mooie foto’s maken. Naturel, in mooie bruintinten, met een mooi zachte doek erbij. Kleine detail foto’s werden gemaakt van de voetjes en van de handen. Close ups van het gezicht. Zodat je een mooie herinnering hebt van deze prille eerste weken.

Newborn fotografie in de studio

Een klein kunstwerk

Bij ons intake gesprek voor dat we met de shoot starten gaven de moeders aan dat zij heel graag foto’s wilden maken met een zwarte achtergrond. Zij hadden daar ook passende kleding voor meegenomen. Aan het einde van de fotoshoot werden er nog gezinsfoto’s gemaakt en deze hele mooie foto met de handen en de voetjes van onze Newborn. Een klein kunstwerk en naast de bovenstaande foto’s één van mijn lievelingsfoto’s uit de shoot. Mama’s nogmaals heel erg bedankt voor het mogen fotograferen van jullie kleine wondertje en het mogen maken van deze mooie foto’s.

Newborn fotografie in de studio

Newborn fotografie in de studio reserveren?

Wil jij ook een Newborn fotoshoot? Superleuk! Omdat het niet zeker is wanneer jullie baby geboren wordt, kunnen we vooraf niet een datum voor jullie vastleggen. Maar we kunnen wel een pre boeking maken, zodat je zeker weet dat we een plekje beschikbaar hebben als jullie kleintje zich heeft aangekondigd.

En natuurlijk is het altijd mogelijk, ook zonder pre boeking, om in de eerste dagen na de geboorte te bellen (0412-648584) of mailen zodat we samen een afspraak inplannen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Via ons reserveringssysteem kan er geen afspraak gemaakt worden.

Meer informatie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *