New Born fotoshoot met zusje

En dan ben je er eindelijk. Een klein lief baby broertje. Papa en mama willen de herinnering graag bewaren en hebben een Baby First Year abonnement genomen. Net zoals ze bij jou grote zus ook al gedaan hadden.

En nadat mama heel mooi op de foto was geweest bij de zwangerschapshoot, was het nu de tijd voor jou om te stralen. En dat lukte je heel aardig. Want ook al heb je nog niet zoveel fotoshoot ervaring het ging je heel goed af. De hele fotoshoot was je rustig en je vond het allemaal prima. En dat zie je dan ook terug op de foto’s.

De New Born fotoshoot

We begonnen de fotoshoot met een paar mooie foto’s liggend in de armen van papa. Hele mooie foto’s waarbij jouw kleine hoofdje heerlijk in de grote handen van papa lag.

Daarna maakten we een mooie shoot van jou alleen. Natuurlijk foto’s waar je helemaal op staat, maar ook details van je haartjes en hoe heerlijk je lag te slapen.

En natuurlijk ging je nog even op de foto met je grote zus. Je kon wel zien hoe trots ze is op haar broertje.

Na de sessie maakten we een mooi filmpje met een aantal van de mooiste foto’s die we gemaakt hebben en kwamen jullie terug voor de uitzoekafspraak om samen alle foto’s te bekijken. En natuurlijk om een keuze te maken voor het boekje. En dat viel helemaal niet mee, maar lukte uiteindelijk gelukkig toch nog.

Tot snel!

Nu kom je nog een paar keer terug naar de studio om je fotoboek aan te vullen. Wij vinden het superleuk om jou mee te zien groeien in je eerste jaar. Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *