Net als mama… bijna moederdag

Net als mama

Mom, a title just above queen

Net als mama, je hoort het je kleintje zeggen. Later als ik groot ben word ik net als mama. En welk moederhart begint er dan niet van trots net wat harder te kloppen. Want we doen iets goed toch?

Ook in de studio horen Henry en Zoë het vaak naar voren komen: “kijk mama lippenstift net als jij” of “ik ben net als mama naar de kapper geweest”.  En natuurlijk kan het ook zijn dat je dezelfde houding hebt of juist heel erg op elkaar lijkt. En juist bij een fotoshoot zie je dat zo sterk naar voren komen. Dus toen mij gevraagd werd om een blog over moederdag te schrijven, kon het niet anders dan met de titel #netalsmama.

Net als mama

Bijna moederdag

En dan is het bijna moederdag en wat is leuker dan een fotoshoot te krijgen voor moederdag. Samen met je gezin op de foto, een gezellig uitje met een superleuke foto als resultaat. Mooi om aan de muur te hangen. Want voor je gezin en je kids heb je altijd wel een plaatsje vrij toch? Samen zoeken we de mooiste foto’s en het materiaal uit die bij jullie past. Een heel persoonlijk cadeau toch?

Denk ook eens aan omadag

Maar ook oma’s zijn moeders. En met onze family fun pakketten kun je leuke foto’s maken met je gezin, maar tijdens dezelfde sessie ook met de hele familie. Zo heb je in één fotoshoot alle generaties bij elkaar. Kun je meteen zien of je kleinzoon/dochter inderdaad zo op oma lijkt (of toch meer op jou). En ook oma heeft een prachtige foto van haar gezin. Twee vliegen in een klap dus.

En wil je papa een beetje in de goede richting leiden, (want misschien dat papa niet alle hints en tips die je constant geeft begrijpt (dat komt wel eens voor)), dan kun je voorstellen om oma een leuke fotoshoot te geven voor moederdag. Zo zorg je dat je zelf ook een superleuk cadeau krijgt voor moederdag. En kijken we na de shoot samen naar de foto’s om te kijken of we ook zeggen: “O deze foto is toch net als mama”

Voor meer informatie bel ons: 0412-648584 of mail info@janssen-fotografie.nl (en natuurlijk kunnen we ook meteen in de agenda een afspraak maken). Wil je het liever geheim houden tot oma/moederdag, we hebben ook een cadeaubon die je kunt geven. Die verpakken we in een leuk cadeautasje.

Summary
Net als mama... bijna moederdag
Article Name
Net als mama... bijna moederdag
Description
Net als mama, je hoort het je kleintje zeggen. Later als ik groot ben word ik net als mama. En welk moederhart begint er dan niet van trots net wat harder te kloppen. Want we doen iets goed toch?
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *