Er komt muziek uit Janssen-Fotografie!

Er komt muziek uit Janssen-Fotografie

Er komt muziek uit Janssen-Fotografie!

Dat is Oss!

Er komt muziek uit Janssen-Fotografie! Zo begonnen we een tijdje geleden een oproep op onze Facebook-pagina. Voor ons project waarbij we families fotograferen die een gezamenlijke hobby of passie hebben. Iedere fotosessie zal onderdeel zijn van een expositie in het Osse centrum. Deze zullen te zien zijn onder de slogan: Dat is Oss!

Gezin vol muziek!

Het drukke ondernemersgezin uit Oss (ATMI, Ellen!, LEAD Management), familie Adriaanse, voelde zich meteen aangesproken. Want naast hun drukke schema’s maken ze graag tijd vrij om muziek te maken. Het gezin bestaat uit 6 personen die ieder op hun eigen manier verbonden zijn met muziek.

Vader Leon speelt gitaar, moeder Ellen en dochter Danielle zingen graag. En dan nog de drie zonen: Jeroen is DJ/producer, Dennis speelt bas en drums en Martijn speelt piano. Wat een muzikaliteit en diversiteit.

Niet alleen de instrumenten maar ook de muzieksmaken lopen binnen dit gezin behoorlijk uiteen. Daarom heeft ieder ook z’n eigen ding, van bandje tot zangles tot optredens ( zelfs in het buitenland!).
Maar ze doen hun uiterste best toch zoveel mogelijk samen te spelen want, zo zeggen ze zelf: samen spelen met je eigen gezin is het allerleukst.

Er komt muziek uit Janssen-Fotografie

Muzikale foto’s!

Toen ik de familie vroeg wat ze van de fotoshoot vonden, kreeg ik alleen maar positieve reacties. Zo zei moeder Ellen: ‘Wij hebben wel vaker wat shoots gedaan met het gezin, ook foto’s als band, maar Henry helpt zo goed! Hij maakt alternatieve opstellingen waardoor het resultaat iets bijzonders is. Heel erg mooi.’ ‘En ook de materialen waar jullie op kunnen afdrukken, prachtig!’ voegde vader Leon hieraan toe.

De familie komt volgende week terug om een prachtige vergroting op aluminium op te halen. Deze mag gaan schitteren aan de muur van de muziekstudio van het gezin.

Familie Adriaanse, heel erg bedankt voor jullie deelname en we zien jullie graag weer een keertje terug in de studio!

Er komt muziek uit Janssen-Fotografie Er komt muziek uit Janssen-Fotografie Er komt muziek uit Janssen-Fotografie Er komt muziek uit Janssen-Fotografie Er komt muziek uit Janssen-Fotografie

 

 

Summary
Er komt muziek uit
Article Name
Er komt muziek uit
Description
Er komt muziek uit deze familie met een passie voor muziek. En wat is er nu leuker om dat vast te leggen in een fotoshoot. Zo blijft deze hobby vastgelegd voor het nageslacht. Een mooie herinnering voor later. Wanneer er vast en zeker nog heel vaak muziek wordt gemaakt.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *