MPN award nominatie voor Henry Janssen van Janssen Fotografie

MPN award nominatie voor Henry Janssen

Elk jaar is het weer spannend wanneer de MPN award nominaties worden bekend gemaakt en ook dit jaar was het spannend want Henry verdedigde zijn titel, winnaar van de MPN award van 2015, en had opnieuw zijn  Best Series of 3 of the Year 2016 ingestuurd.

MPN Awards 2016

De MPN is een netwerk van professionele fotografen die werkzaam zijn in de portretfotografie, bedrijfsfotografie en bruidsfotografie.

Aan alle aangesloten fotografen is gevraagd om drie beelden in te zenden voor deze awards. Het thema was daarbij vrij werk. Henry heeft drie beelden uit hun eigen portfolio geselecteerd en ingestuurd. Vervolgens zijn alle inzendingen beoordeeld door een vierkoppige vakjury. Afgelopen vrijdag was het zover en zijn de nominaties voor de MPN award 2016 bekend gemaakt.

Best series of 3 ingestuurd door Henry

De drie genomineerden foto’s van Henry:

MPN award nominatie voor Henry Janssen

 

En wij zijn trots op de uitslag

En supertrots zijn wij dat na jurering van de vele inzendingen, Henry tot de genomineerden behoort met zijn ingezonden foto’s.

7 Maart zal de uitslag bekend worden gemaakt tijdens het jaarlijkse voorjaarscongres in Brabant en  Henry zaldaarbij natuurlijk aanwezig zijn.

We houden jullie op de hoogte!

Summary
MPN award nominatie voor Henry Janssen van Janssen Fotografie
Article Name
MPN award nominatie voor Henry Janssen van Janssen Fotografie
Description
Nadat Henry vorig jaar de MPN award van 2015 in de wacht sleepte is hij weer genomineerd voor zijn serie: best out of three van 2016. Een nominatie waar wij allemaal super trots op zijn.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *