Mooie, nieuwe materialen!

Mooie nieuwe materialen

Mooie nieuwe materialen!

Verschillende bijzondere materialen! De trends in foto-afdrukken bij ROND.

Janssen-Fotografie staat vooral bekend om de fotografie, zowel studiofotografie en ook locatie fotografie en natuurlijk niet te vergeten de trouwreportages.

Wat veel mensen niet weten is dat we naast de fotografie ook een uitgebreide print afdeling hebben, ROND. genaamd.

Op onze grote printer drukken we op verschillende materialen. Een aantal materialen zijn de bekende plaatmaterialen en aluminium maar natuurlijk ook fotoafdrukken op traditioneel fotopapier en canvas.

We houden ons graag bezig met product ontwikkeling en hebben zo al een aantal prachtige ‘specials’ in onze collectie op kunnen nemen.

Deze specials zijn uitsluitend te verkrijgen bij ROND., de afdruk afdeling van Janssen-Fotografie. En wil je zelf thuis vast een indruk krijgen hoe de producten eruit zien (of hoe ze gemaakt worden), neem dan snel een kijkje op www.rondfoto.nl

Mooie nieuwe materialen

Mooie nieuwe materialen

 

ROND.

Ons paradepaardje is dan ook, de naam zegt het al, ROND. High quality afdrukken op hoogglans wit of robuust beton. ROND. is leverbaar in diverse maten en wat het dan weer grappig maakt, ook in vierkant of rechthoek.

Uiteraard wordt al het werk van Janssen-Fotografie door ROND. afgedrukt maar ook een groot aantal collega fotografen uit Nederland en België heeft de weg naar onze service gevonden.

Heb je nou zelf een mooie digitale foto die je graag als art-pierce aan de wand wilt? Ook dan kun je bij ROND. terecht.

Deze nazomer komen we met een aantal nieuwe specials, het super trendy ‘Goud’ en de exclusieve panelen van ‘Hout’.

Wil je ook je huis tot leven brengen met prachtige wanddecoratie van Janssen-Fotografie en ROND.? Laat je dan informeren door een berichtje achter te laten via info@janssen-fotografie.nl

Wil je onze specials graag eens in het echt zien? Maak dan een afspraak om een kijkje te nemen in de studio waar we alle materialen in het groot kunnen laten zien.

 

Mooie nieuwe materialen

Mooie nieuwe materialen

Summary
Mooie nieuwe materialen
Article Name
Mooie nieuwe materialen
Description
En dan kom je na de fotoshoot je foto's uitzoeken. Je hebt meteen een favoriet. Een hele speciale foto. En die wil je natuurlijk ook op een heel speciaal materiaal laten afdrukken. Dat kan bij Janssen-Fotografie: beton, hoogglans wit, goud of eiken, het kan allemaal. Kom snel binnen en kijk zelf
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *