MOEDERDAG! 

Moederdag!

Moederdag!

Vooral op de zaterdag is het een gezellige boel in de studio van Janssen-Fotografie. Families die gebruik maken van het zeer uitgebreide en aantrekkelijke studiopakket. En met moederdag over een paar weekjes gaan er weer veel moeders en oma’s verwend worden met een mooie foto.

Moederdag fotoshoot met de familie

De trend die we steeds meer zien is dat niet alleen de kinderen en kleinkinderen op de foto gaan maar ook opa en oma komen mee naar de studio! Zo is de hele familie compleet. En wat een leuke ervaringen zijn dat. Met z’n allen een hoop lol tijdens het foto’s maken. Je kunt opa’s en oma’s niet blijer maken.

Zo fotograferen we tijdens de familyfun fotoshoot de hele familie compleet maar ook de kleinkinderen apart, de ‘eigen’ kinderen, gezinnen apart en zelfs portretten voor de liefhebbers.

Studiopakket Janssen-Fotografie

En dat kan allemaal binnen ons studiopakket waar ook al een prachtige vergroting is inbegrepen.

In dit blog een voorbeeld van zo’n gezellige familie fotoshoot. Oma met haar kinderen en kleinkinderen. Het moest een gezellige foto worden, vooral niet te stijfjes. Om dit doel te bereiken was de shoot goed voorbereid. Er werden afspraken gemaakt over de kleuren van de kleding en de muzikale familie bracht ook een aantal instrumenten mee naar de fotostudio.

Een collage gekozen bij de uitzoekafspraak

Omdat we zoveel leuke foto’s hebben geselecteerd tijdens de uitzoekafspraak ontstond het idee om de allerleukste te combineren in een collage. De collage is afgedrukt op een mooie strakke plaat. Hier hoeft geen lijst meer om en door het blinde ophangsysteem komt de plaat net wat los van de muur. Door de mooie matte print heeft deze collage geen last van spiegeling.

Al na een week kon deze trotse oma haar vergroting komen ophalen.

Een leuke verrassing voor moederdag!

Willen jullie moeder nou verrassen met een gezellige familie fotoshoot? Op 8 mei is het moederdag! Je kunt een cadeaubon geven of misschien al wel een afspraak plannen via telefoonnummer 0412-648584. Wij horen graag van je!

 

Summary
MOEDERDAG! 
Article Name
MOEDERDAG! 
Description
Vooral op de zaterdag is het een gezellige boel in de studio van Janssen-Fotografie. Families die gebruik maken van het zeer uitgebreide en aantrekkelijke studiopakket. En met moederdag over een paar weekjes gaan er weer veel moeders en oma’s verwend worden met een mooie foto.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *