Kunnen combineren, daar word je blij van!

Kunnen combineren daar wordt je blij van

De zomer zit er helaas alweer bijna op. Gelukkig hebben we nog wat mooie zomerdagen te goed en daar profiteren we dan ook graag van. Ondanks de vele weersites van tegenwoordig blijkt het soms lastig om het weer ver van te voren te voorspellen. Gelukkig is dat bij ons ook niet nodig!

Heb jij een fotoshoot gepland staan en heb je zoveel ideeën dat je eigenlijk niet meer kunt kiezen? Geen paniek! We helpen je graag een handje.

Voorafgaand aan de fotoshoot zal Henry, onze fotograaf, altijd vragen wat jullie wensen zijn voor wat betreft de foto’s. Hij kijkt mee naar de mogelijkheden en zoekt samen met jullie naar een achtergrond naar die aansluit bij jullie wensen.

En dan, om nog even terug te komen op die weersvoorspellingen… Onze studio is landelijk gelegen en daarom hebben we bij en rondom de studio verschillende mooie plekjes die uiterst geschikt zijn voor fotoreportages. Is het de dag van jullie fotoshoot mooi foto weer? Dan kunnen we de foto’s ook buiten maken!

Kunnen combineren daar wordt je blij van

Is de keuze toch te moeilijk? Combineren kan en daar word je blij van! Dat is ook waar de familie Thijssen voor gekozen heeft met de shoot van hun dochtertje. Na binnen in de studio wat mooie sprekende portretfoto’s te hebben gemaakt hebben we nog wat vrolijke, zomerse foto’s buiten gemaakt. Gewoon in de wei naast de studio, dichtbij en handig!

Door het combineren van binnen en buiten foto’s en heb je ook een hele gevarieerde shoot. Dit zorgt er ook voor dat je nog meer keus hebt bij het uitzoeken van de foto’s. Leuk om te combineren in een mooie collage of wall art. Kijk dus snel nog even de weersvoorspellingen na en wie weet zien wij jou binnenkort bij ons in (en/of rondom) de studio!

N.B. en is het per ongeluk toch geen mooi weer. Wij hebben verschillende achtergronden in de studio dus mooi weer of niet Henry maakt altijd een gevarieerde fotoshoot. Kijk bijvoorbeeld eens bij deze blog.

Summary
Kunnen combineren, daar word je blij van!
Article Name
Kunnen combineren, daar word je blij van!
Description
Wat is het toch fijn om te kunnen combineren. Zeker met een fotoshoot. En bij ons kan dat. Is het mooi weer dan kun je binnen en buiten foto's maken
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *