Image

De grootste familie fotostudio van Nederland

"Jullie leven, jullie momenten, jullie herinneringen"

Onze familie fotostudio

Tussen Nijmegen en Den Bosch, vind je net buiten Oss in het dorp Macharen onze mooie, gezellige en moderne fotostudio. Een grote ruime studio met verschillende decors en achtergronden. Gelegen in een landelijke omgeving zodat we, bij mooi weer, ook buitenfoto’s kunnen maken. Bij ons kan de fotoshoot altijd doorgaan!

Grote of kleine kinderen geen probleem

Wij zijn een echte familie fotostudio en daar zijn we dan ook op ingericht. Natuurlijk zie je dat terug in onze decors, maar ook onze faciliteiten zijn daarop aangepast. Wij beschikken naast onze ruime studio zelfs over een buitenlocatie.

Jullie fotoshoot aangepast op je eigen stijl

Je hebt je huis naar je eigen smaak ingericht. Daar heb je veel tijd en energie ingestopt. En wat is er mooier om een fotovergroting te maken die in jouw interieur past. Uniek in onze fotostudio is dat wij veel verschillende achtergronden hebben, zodat we foto’s maken die passen bij de sfeer van jullie huis. Natuurlijk kun je kiezen voor een strakke witte achtergrond, maar wij hebben tal van andere achtergronden. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijk beton voor een supersterk look en hout of juist warm taupé wat een rustige uitstraling heeft.

Voor onze baby sessies hebben we de keuze uit leuke ondergronden waarop de kleine kan liggen. En ook wanneer we naar buiten gaan hebben we voor de kinderen leuke accessoires. Een mooie tipi bijvoorbeeld of een loopauto of hoepels. Maar natuurlijk is het ook heel erg leuk als je iets meeneemt van jullie kind(eren). Zo wordt de shoot nog persoonlijker. Voorafgaand aan de fotoshoot heeft Henry even een kort gesprekje met jullie, welke sfeer jullie willen. En daar passen wij de shoot op aan.

Veel faciliteiten aanwezig voor kinderen

Omdat wij gespecialiseerd zijn in families, van jong tot oud hebben wij ook onze faciliteiten daarop aangepast.
Wij zijn rolstoel en kinderwagen toegankelijk en ook hebben wij een verschoningsmogelijkheid, kinderstoelen, voldoende zitplaatsen, een ruimte om te voeden en speelgoed.

Maar ook een drinkbak voor de hond staat klaar. Rond onze studio is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid, zodat je nooit ver hoeft te lopen.

Combinatie gezinsfotoshoot met kinderfotoshoot

Wil je een kinderfotoshoot boeken, maar vind je het ook leuk om meteen wat foto’s te maken van het gezin. Dat kan gewoon bij onze fotoshoots. Sterker nog dat raden we aan. Het is toch superleuk om ook als gezin op de foto te gaan. En dat zit allemaal bij de fotoshoot inbegrepen.

Spontane kinderfoto’s

In onze fotostudio is eigenlijk niks te gek. Leg je wensen voor aan Henry, hij zal met je meedenken en zo komen vaak de leukste ideeën naar boven. Spelende kinderen, schattige babies, stoeiende gezinnen, stoere jongens, sportieve meiden of rennende kinderen: alles kan!

"Waar liefde is, daar is leven"

Nieuw op ons blog

Sportief in de studio

Deze jongeman komt al heel wat jaartjes in de studio en elk jaar mogen wij weer een hele serie van hem maken, samen met papa en mama. In het begin natuurlijk hartstikke schattig als klein jongetje,...

Aluminium in het interieur

Ken je dat gevoel? Je woonkamer is spik en span, stofdoekje over de meubels gehaald, gestofzuigd en alles opgeruimd. Een strakke witte muur, mooi dressoir, leuke lamp en wat accessoires voor op dat...

"...Omdat elke foto een verhaal vertelt"

De tijd gaat zo snel voorbij, maar de herinneringen zijn blijvend. Je weet nog precies hoe het is als je kindje voor het eerst in je armen wordt gelegd. Of de eerste keer naar school gaat. Het moment dat jullie kind voor het eerst op kamp gaat of wanneer het einddiploma binnen is. Momenten die je nooit meer zult vergeten in je gedachten. En een foto is zoveel meer. Het is een herinnering die in beeld is vastgelegd. Een mooi moment gevangen voor altijd. Of dat nu een New Born, een ondeugende peuter of een stoere tiener is, het is een blijvende herinnering. En elke foto vertelt een verhaal.

Een blikvanger aan de muur

Een vergroting aan de muur van je gezin en kinderen is een persoonlijke en mooie aankleding voor je huis. En die foto aan de muur wordt elke dag dierbaarder. Hoe vaak wij in de studio niet horen, we willen graag een nieuwe foto van hoe de kinderen nu zijn, maar de oude die doen we echt niet weg. Daar vinden we een mooi nieuw plekje voor. Zodat we kunnen blijven genieten van dat moment van vroeger. Die ondeugende blik, de stoere puber of de tijd dat ze samen nog zo lief waren. Omdat niet iedereen hetzelfde is, of liever gezegd niemand hetzelfde is de fotoshoot altijd op maat. We kijken samen welke achtergrond het mooist bij jullie past. En ook bij het uitzoeken van de vergroting is een vierkante canvas echt niet meer de enige optie. We hebben een groot assortiment materialen waarop kan worden afgedrukt en daar zit altijd iets voor jullie stijl bij. Samen een unieke vergroting maken, de blikvanger in huis, is daarbij het codewoord.

Een fun fotoshoot inclusief een vergroting

Wanneer jullie naar de studio komen, nemen we ruim de tijd om de foto’s te maken. Zijn ze nog wat verlegen of hebben ze lekker veel energie, dan nemen we even de tijd om lekker gek te doen of je kindje juist op het gemak te laten voelen. Omdat wij veel kinderfotoshoots doen, weten Henry en Zoë precies hoe ze dat voor elkaar moeten krijgen. De fotoshoot laten we zo “natuurlijk” mogelijk verlopen. Spontaan, los en op het eind is er vaak nog even tijd voor een mooi portret. Dat heeft één nadeel: bij het uitzoeken horen we vaak: “hoe moeten we daar nou een keuze uit maken, ik vind ze allemaal zo mooi!” Nu dat snappen wij volledig en daarom lopen we samen met jullie door de foto’s heen. We vergelijken op een groot beeldscherm alle foto’s en samen met jullie kijken we welke foto (‘s) er nu echt de aller aller mooiste is. En daar maken we dan heuse wall art van. Die de komende jaren aan jouw muur mag schitteren. Omdat we begrijpen dat je een vergroting aan de muur wilt hebben, zit bij ons pakket altijd een vergroting van minimaal 50 x 50 cm * afgedrukt op fotopapier. En wil je toch liever iets anders, dan krijg je 50 Euro korting op je uiteindelijke vergroting.

Contact?


Wil je meer weten, dan kun je altijd langskomen of contact opnemen via de mail of bel naar 0412-648584.

"Soms weet je nog niet de echte waarde van het moment totdat het een herinnering wordt"

Image
Onze studio:

Landelijk gelegen in Macharen, net buiten Oss, staat onze moderne fotostudio. Een grote studio van 250m2 met voldoende ruimte voor bijvoorbeeld groepen, spelende kinderen en gezinnen. Met veel verschillende achtergronden, zodat je altijd een foto maakt die in jullie interieur past. En met een mooie buitenlocatie waar, indien het weer het toelaat, ook gefotografeerd kan worden.

Rond onze fotostudio is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Dichtbij zodat je nooit ver hoeft te lopen. Wij zijn rolstoel en kinderwagen toegankelijk en ook hebben wij een ruimte waar je kinderen kunt verschonen, kinderstoel en speelgoed.

En hoe leuk is de familie fotoshoot? Dit zeggen onze klanten:

" Na een super leuke en gezellige shoot, vandaag de foto’s uit mogen zoeken… Dat viel niet mee alles was even mooi! Echt heel blij mee! Bedankt!"

- Tamara van den Berk -

"Vorig jaar een fotosessie met de hele familie gedaan. Professionele foto’s gemaakt in een ongedwongen sfeer. Mooie studio."

- Jonna Manie -
 
Image