Kale muur? Wij helpen je graag!

Kale muur? Wij helpen je graag

 

Kale muur tips

Kale muur? Wij helpen je graag

Wij hebben een aantal tips om je kale muur weer tot leven te brengen.

  1. Heb je foto’s laten maken door een professionele fotograaf en heb je de bestanden op cd of via WeTransfer gekregen maar er nog niets mee gedaan? Je kunt deze bij ons laten afdrukken op prachtige materialen.
  2. Foto’s van vroeger kun je op een moderne manier laten verwerken op bijvoorbeeld aluminium of plaatmateriaal.
  3. Misschien heb je een favoriete reis foto, je weet hem meteen te vinden op je computer en je weet zeker dat je daar ‘ooit’ nog wat mee wilt? Laat ons eens meedenken. Vaak kunnen we er samen een prachtige wall art van maken.
  4. Ken je onze “Wall of Favorites” al? Dit is een super manier om je al je lievelingsfoto’s samen te voegen. Wij zorgen ervoor dat het een mooi geheel wordt. Je hoeft ze alleen maar uit te zoeken en in originele versie op usb te zetten.
  5. ROND. geeft een hele nieuwe en verrassende uitstraling aan je foto’s. Het zijn luxe fotopanelen, uitgevoerd in hoogglans wit of robuust beton.
  6. We kunnen een prachtige collage voor je maken van je Instagram foto’s! Een soort jaaroverzicht van je momenten van het afgelopen jaar. En we leveren in elk gewenst formaat.

Heb je nou ook zin gekregen om je kale muur te vullen maar je kunt wel wat hulp gebruiken?

stuur ons dan een mailtje en we denken graag met je mee.

 

 

Summary
Kale muur? Wij helpen je graag!
Article Name
Kale muur? Wij helpen je graag!
Description
Kale muur nu je kerstboom eruit is? Fris het nieuwe jaar in, kerstboom eruit. Alle kerstdecoratie weer op zolder. Maar heb je dan ook zo’n kaal huis? Het lijkt ineens veel leger en saaier dan voor de kerst. Vaak ga ik dan een beetje schuiven met de meubels, de boel een beetje opfrissen. En in een nieuw jaar wil je ook vaak iets nieuws in huis. Iets waar je blij van wordt, eigenlijk wil je dat ‘samen’ gevoel van de feestdagen nog een beetje rekken.
Author
Publisher Name
Jansssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *