Jongensboek van twee stoere mannen

Jongensboek van twee stoere mannen

Speciaal kado voor mama

Een Jongensboek!

Hoe gaaf is dit! Een fotoboek van 7 fotoshoots in 7 jaar. De papa van Jurre en Mees wilde een speciaal kado voor zijn vrouw. In de loop van de jaren hebben we deze knappe kerels al heel wat keren in de studio gezien. Zo ontstond na de laatste shoot het idee voor een mooi album van al deze sessies. Zo gezegd zo gedaan! Alle sessies werden opgezocht en daarvan hebben we een prachtig album kunnen maken.

Wat een mooi tijdsbeeld

Wat een mooi tijdsbeeld, de groei van twee mensen die van elkaar houden naar een gezin met twee prachtige kinderen. We starten met de zwangerschap shoot en eindigen met twee stoere mannen. Van een lieve kleine baby naar een peuter in de zwangerschap fotoshoot met papa en mama, naar twee stoere broertjes samen. Het is een echt Jongensboek geworden. Het plezier tijdens de sessies spat ervan af. Omdat deze twee kids de studio en Henry ondertussen al wel kennen is het makkelijk om de mannen los te krijgen.

De fotoshoots zijn altijd een dolle boel

De fotoshoot is altijd een dolle boel en Jurre en Mees hebben de grootste lol. Naast de stoei sessie die in elke fotoshoot aan bod mag komen zijn de pure portretten ook een vast onderdeel. In het huis van de familie sieren een aantal mooie afdrukken op ROND. aan de wand. Natuurlijk kun je niet alles ophangen maar om al deze gave foto’s in de computer te bewaren en ze bijna nooit te zien is ook zonde.

Een album, als decoratie in je interieur

Zo’n jongensboek is een mooie oplossing. Het album is gedrukt op stevige bladen en de kaft en de bewaarbox bestaan ook uit foto’s. Zo kun je het album als decoratie in je interieur plaatsen en kun je er elke dag van genieten. Zoals je begrijpt was het een geslaagd kado. Wat een verrassing, missie geslaagd! Wat een super leuke opdracht om aan zo’n persoonlijk kado mee te mogen werken.

Jongensboek

Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen Jongensboek van twee stoere mannen

 

Summary
Jongensboek van twee stoere mannen
Article Name
Jongensboek van twee stoere mannen
Description
Een Jongensboek! Hoe gaaf is dit! Een fotoboek van 7 fotoshoots in 7 jaar. De papa van Jurre en Mees wilde een speciaal kado voor zijn vrouw. In de loop van de jaren hebben we deze knappe kerels al heel wat keren in de studio gezien. Zo ontstond na de laatste shoot het idee voor een mooi album van al deze sessies. Zo gezegd zo gedaan! Alle sessies werden opgezocht en daarvan hebben we een prachtig album kunnen maken.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *