Het ideale vaderdag cadeau

Het ideale vaderdag cadeau

Vind je het ook altijd lastig, het bedenken van een vaderdag cadeau?

Een stropdas, speciaal bier, gereedschap of elektronica: echte ‘papa’ cadeautjes. Maar misschien is het wel leuk om dat aankomende Vaderdag is heel anders aan te pakken. Heb jij jouw moeder op Moederdag al verrast met een bos bloemen en een lekkere parfum, een etentje of een ander leuk cadeau? Geen probleem, ook met Vaderdag heb je de kans om een fotoshoot cadeau te doen! Zeker leuk als je dat al heel lang op je verlanglijstje hebt staan!

Het ideale vaderdag cadeau

Een mooie herinnering

Meestal is het mama die alles vast wil leggen, maar wij weten inmiddels dat ook vaders het erg leuk vinden om leuke foto’s met de kids te hebben. En laat dat nou net iets zijn waar wij je mee kunnen helpen! Met Vaderdag hebben wij bij Janssen-Fotografie cadeaubonnen voor je klaar liggen. Een heel studio pakket of een bepaald bedrag, alles kan!

Het ideale vaderdag cadeau

Een leuk idee: met zijn allen op de foto

Want maak je een foto als verrassing, dan staat papa er misschien niet op. Maar geef je een kadobon, dan kun je gezellig met zijn allen komen. En misschien wil opa (die ook dol is op vaderdag cadeaus) dan ook mee. Met de hele familie op de foto. Een family fun uitje! Met als bewijs een mooie vergroting voor aan de muur.

Het ideale vaderdag cadeau

Te laat (of toch niet?)

Voor cadeaubonnen is het bijna nooit te laat. Wanneer je voor aanstaande donderdag 12.00 uur (15 juni 2017) je kadobon in onze webshop besteld, is hij zeker nog voor vaderdag binnen. En tot en met Zaterdag 17 juni koop je ze gewoon in de fotostudio. We pakken de cadeaubonnen voor je in een vrolijke cadeautas. Een mooi cadeau om te geven (en om te krijgen). Wat zal (o)pa verrast zijn met dit ideale vaderdag cadeau!

 

Summary
Het ideale vaderdag cadeau
Article Name
Het ideale vaderdag cadeau
Description
Vind je het ook altijd lastig, het bedenken van een vaderdag cadeau? Wij hebben het ideale vaderdagcadeau voor je! Kijk snel verder.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *