Hoe hangt de vergroting aan de muur?

Hoe hangt de vergroting bij?

Hoe hangt de vergroting aan de muur?

Na iedere fotoshoot in onze fotostudio in Macharen volgt een uitzoekafspraak. In deze afspraak krijg je alle foto’s van de shoot te zien en kies je de leukste uit. Een voor een kijken we alle foto’s, zetten we de leukste apart en vallen de minder leuke af.

Ook kies je de vergrotingen uit die bij het gekozen pakket horen. Een familie foto? Of toch een portret? Of misschien toch een collage? En op welk materiaal en in welk formaat doe je zoiets? Kleur, zwart-wit of misschien wel allebei?

Wij horen vaak dat mensen het lastig vinden om in te schatten hoe een foto er vergroot aan de muur uit ziet. Want aan de muur kijkt het vaak toch net iets anders dan op ons grote computer scherm.

Wij geven voor de uitzoekafspraak altijd al de tip om alvast na te denken over waar je de vergroting graag op wil hangen en deze plek ook op te meten. Dit maakt het uitzoeken vaak een stuk eenvoudiger. Ook vragen we vaak om foto’s van de inrichting van je huis mee te nemen zodat we je nog beter advies kunnen geven over de velen materialen die we te bieden hebben.

Om het voor jullie nog een stukje duidelijker te maken zijn we bij familie van den Berg langs geweest om te laten zien wat het resultaat kan zijn. De familie heeft in totaal 5 vergrotingen laten maken.

Het resultaat

Een speelse collage voor boven de bank. Geen statige, serieuze foto’s maar vrolijk en vol plezier. Een hele leuke collage!

Hoe hangt de vergroting aan de muur

Aan de andere kant boven de bank hangen twee hele mooie portretten van de kinderen.

Hoe hangt de vergroting bij?

Ook mochten de kids nog op de foto in hun sport outfit, voetbal en ballet. Een mooie vergroting van hun favoriete foto hangt nu in hun eigen slaapkamer, gaaf!

Hoe hangt het bij? Hoe hangt het bij?

Kom jij binnenkort foto’s maken en/of uitzoeken? Dan hopen we dat we je met deze post alvast wat informatie en inspiratie mee hebben kunnen geven. Heb je nog vragen? Je weet ons te vinden: 0412-648584 – info@janssen-fotografie.nl

Summary
Hoe hangt de vergroting aan de muur?
Article Name
Hoe hangt de vergroting aan de muur?
Description
Twijfel jij nog wat je precies voor vergroting aan de muur wil? Een portret, collage, kleur, zwart-wit? De keuze is reuze, wij helpen je een handje!
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *