Gezinssessie: met z’n allen op de foto

gezinssessie met zijn allen op de foto (1 van 9)

Gezinssessie met z’n allen

Begin januari zagen wij weer een paar bekende gezichten in onze studio. Rogier en Loes kwamen samen met hun twee stoere zoons naar Macharen voor een gezinssessie. ‘Zelf zijn we ook veel en heel graag bezig met het maken van foto’s. Maar gezinsfoto’s is toch lastig. Als je zelf achter de camera staat, is het gezin op de foto niet compleet. En de gezinsfoto’s die we hebben zijn inmiddels al weer drie jaar oud, tijd voor nieuwe dus!’ vond het gezinnetje.

De familie is al lang klant, Loes woonde vroeger in Nuland, waar onze studio toentertijd ook gevestigd was. Zo is de familie bij ons terecht gekomen. En omdat ze altijd tevreden zijn over het resultaat, blijven ze terug komen. Inmiddels staat de teller op minstens 7 shoots, dus trouwe klanten kunnen we het inmiddels zeker wel noemen en daar zijn we heel erg blij mee!

Terug met de familie

Ook de volgende shoot zit er al weer aan te komen omdat ‘een cadeaubon van Janssen-Fotografie een heel leuk cadeau is om te geven!’ Dit keer zal het gezin de rest van de familie ook meenemen naar de fotostudio, voor een gezellige familie fotoshoot.

‘Ondanks de vele shoots die we al gehad hebben, blijft Henry het voor elkaar krijgen om de kinderen en ons leuk op de foto te zetten. Iedere keer is er keuze genoeg!’ Deze keer is de keuze gevallen op twee collages op aluminium in zwart-wit met portretten van de jongens. En een drie-luik van een gezinsfoto en twee lekkere spontane ‘stoei’ en ‘speel’ foto’s.

Pluto werkt nog steeds!

Toen ik de jongens zelf vroeg wat ze van de fotoshoot vonden kwam er een hele enthousiaste ‘Leuk!’ En wat was nou het áller leukste? Zonder twijfel, Pluto natuurlijk! Die doet het nog altijd erg goed!

 

gezinssessie met zijn allen op de foto (1 van 9) gezinssessie met zijn allen op de foto (1 van 9) gezinssessie met zijn allen op de foto (1 van 9) gezinssessie met zijn allen op de foto (1 van 9) gezinssessie met zijn allen op de foto (1 van 9) gezinssessie met zijn allen op de foto (1 van 9) gezinssessie met zijn allen op de foto (1 van 9) gezinssessie met zijn allen op de foto (1 van 9) gezinssessie met zijn allen op de foto (1 van 9)

Summary
Gezinssessie: met z'n allen op de foto
Article Name
Gezinssessie: met z'n allen op de foto
Description
Een gezinsessie, een fotoshoot met het hele gezin. Tijdens de fotosessie maken we natuurlijk foto's van jullie gezinnetje, maar ook de kinderen samen en mooie portretten van de kinderen of jullie allemaal maken wij vaak ook tijdens zo'n shoot. Een mooie herinnering. Wil je dat ook? Boek dan snel bij Janssen-Fotografie!
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *