Gezellige groepsfotoshoot in de fotostudio bij Oss

Het was weer zo ver! Een gezellige familie kwam onze studio binnengewandeld. Oma, moeder, dochters en zonen. En de aanhang was er ook bij. Een hechte club dat zag je zo. En ze hadden samen ontzettend veel zin er in. Dat kon alleen maar een leuke fotoshoot worden toch?

Groepsfoto

We begonnen met de groepsfoto met zijn allen. Oma en moeder prominent in het midden en de kinderen eromheen. Er klonk heel wat gelach uit de studio en Henry fotografeerde een aantal verschillende opstellingen. Dat doen we altijd, zodat er genoeg keuze is en je de foto krijgt die bij jou en je interieur past.

Groepsfotoshoot

Tijdens de groepsfotoshoot maken we altijd verschillende opstellingen. Zo ging oma met alle kleinkinderen op de foto. Mam met haar eigen kids en alle kleinkinderen met aanhang gingen samen ook op de foto. En oma liet ook zien dat ze haar mannetje stond tussen alle mannen in deze familie.

Portretfotografie

De kleinkinderen gingen allemaal met zijn/haar partner op de foto, Oma en mam poseerden samen voor Henry en ook oma liet nog een mooi portret maken. En toen was er voldoende materiaal gemaakt om de uitzoekafspraak in te gaan.

De uitzoekafspraak

Tijdens de uitzoekafspraak met Andréa kijken we op een grote tv naar de verschillende foto’s die gemaakt zijn tijdens de groepsfotoshoot. Die zetten we dan naast elkaar zodat je goed kunt vergelijken welke foto nu echt het mooiste is. In onze galerie hebben we ook verschillende materialen staan die je kunt bekijken (en aanraken), zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Ook kunnen we met ons speciale uitzoekprogramma de vergroting in je eigen kamer laten zien. Zo weet je meteen hoe het eindresultaat  eruit ziet.

Ook deze keer is het weer, ook al was het natuurlijk toch lastig want er waren veel leuke foto’s, gelukt om een mooie vergroting te maken waar oma echt blij van werd.

Een groepsfotoshoot boeken?

En wil je nu ook een groepsfotoshoot boeken? Dan kun je dat snel en eenvoudig doen via ons reserveringssysteem. Daarin staat onze actuele agenda en dan kun je die makkelijk vergelijken met jullie agenda. En wanneer je een boeking doet, is je plaatsje ook meteen gereserveerd.

Wil je liever een groepsfoto als verrassing geven, dan kun je ook een cadeaubon voor zo’n fun fotoshoot cadeau geven. Die kun je hier bestellen. We sturen ze vervolgens kosteloos naar je toe.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze groepsfotoshoots, dan staan hieronder een aantal interessante links:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *