Fotostudio familiefoto 2.0

Fotostudio familiefoto 2.0

Een aantal jaar geleden heeft deze gezellige familie een prachtige familie collage bij ons in de fotostudio laten maken. Nu wordt oma binnenkort 65 en werd er nagedacht over het cadeau.

Daar was oma snel uit, een nieuwe familiefoto, want op de ‘oude’ versie stond haar jongste kleindochter nog niet.

Fotostudio familiefoto 2.0

Afspraak in de fotostudio familiefoto 2.0

Een afspraak was snel gemaakt en zo kwam de familie nu niet met 12, maar met 13 personen naar de studio. Het was een gezellige boel: 6 volwassenen en 7 kinderen.

De vorige fotocollage was gemaakt op een witte achtergrond, de styling van de kleding was toen wit en spijker. Nu wilden de familie eens wat anders.

Nieuw decor

Gekozen werd voor ons nieuwe decor: de alom bekende trap is voorzien van een nieuwe uitstraling. Alles, ook de achtermuur is in dezelfde kleur donker grijs geschilderd. Dit geeft meteen een heel ander sfeertje, stoer en robuust.

Omdat Henry de vrije hand kreeg in de creatieve invulling van de familiefoto kon hij nieuwe en frisse ideeën gebruiken en spelen met licht. Dan is Henry als fotograaf echt in zijn element. Na overleg en het bekijken van de interieur foto’s van oma’s huis ontstond er een plan.

Familiefoto spelen met licht

In de decorstudio hebben we grote ‘blokken’ waar licht in kan, deze werden gebruikt om het decor voor de familiefoto op te bouwen. Deze licht blokken komen in alle foto’s terug, zodat je eenheid krijgt.

Natuurlijk hebben we niet alleen de groep gefotografeerd maar ook de kleinkinderen samen, de 3 broers, de 3 gezinnen apart en de kinderen per gezin.

Deze foto’s zijn samengevoegd in een prachtige collage.

Oma, gefeliciteerd met uw 65e verjaardag en heel veel plezier met deze nieuwe familiefoto.

Wil je meer weten over onze studiopakketten en ook je ouders verrassen met een gezellige familiefotoshoot? Stuur ons dan een mailtje (info@janssen-fotografie) of kijk hier voor meer informatie.

Summary
Fotostudio familiefoto 2.0
Article Name
Fotostudio familiefoto 2.0
Description
Een aantal jaar geleden heeft deze gezellige familie een prachtige familie collage bij ons in de fotostudio laten maken. Nu wordt oma binnenkort 65 en werd er nagedacht over het cadeau. Daar was oma snel uit, een nieuwe familiefoto, op de ‘oude’ versie stond haar jongste kleindochter nog niet. Een afspraak was snel gemaakt en zo kwam de familie nu niet met 12, maar met 13 personen naar de studio. Het was een gezellige boel, 6 volwassenen en 7 kinderen.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *