Fotoshoot voor oma

Een fotoshoot voor oma

Een tijdje geleden stapten twee prachtige ballerina’s en een stoere jongeman onze fotostudio binnen. Ze kwamen foto’s maken speciaal voor oma. 

Een fotoshoot voor oma

Ballerina’s in de dop

Als kleine spruit kijk je natuurlijk vol bewondering op naar je grote nicht en hoe mooi is het dan als jij in de oude dansoutfit van je grote voorbeeld mag dansen. En dan ook nog eens samen én voor de camera. De rokken van de dames kleurden perfect bij onze poederroze achtergrond. Alle gekende balletpassen kwamen voorbij en samen dansten de dames door de studio vol met plezier en ook nog tijd voor wat serieuze blikken en gekke bekken trekken. 

een fotoshoot voor oma fotoshoot voor oma. een fotoshoot voor oma

Stoere voetballer aan de top

Maar na het dansen was het tijd voor de jongeman om zijn stoere poses en blikken te tonen. Wisselen van achtergrond? Nergens voor nodig! Deze kleine man knalde eruit voor het lichtroze doek. Met zijn voetbaltenue inclusief voetbalschoenen stond hij tussen zijn zusje en nicht te stralen. Met z’n drieën maakten ze enorm veel plezier voor de camera. 

Na het roze was het tijd om nog wat variatie in de shoot aan te brengen. Door gebruik te maken van een donkere achtergrond creëer je meteen een hele andere sfeer in de foto. Ook het bankje was geliefd bij de kids. 

een fotoshoot voor oma een fotoshoot voor oma een fotoshoot voor oma

Een vergroting aan de muur en een boekje

Bij het uitzoeken bleek de keuze nog niet zo maar gemaakt: alles is mooi! Allereerst moest er een foto uitgezocht worden om bij oma aan de muur te hangen. Het werd een stoere foto met z’n drietjes, in het zwart wit! En dat vonden wij een hele goede keuze! Helemaal af en klaar om bij oma aan de muur te hangen werd het dankzij de dunne zilveren lijst om de foto. Het bleef niet bij de foto voor aan de muur, er werd ook nog een mini album samengesteld. 12 foto’s in een mooi leren mapje in een handig meeneem formaat zodat oma het boekje in haar tas kan doen en overal mee naar toe kan nemen en iedereen, overal haar kleinkinderen kan bewonderen.

Fotoshoot voor oma

Persoonlijke fotoshoot

Door een setje kleding mee te nemen die echt bij jouw kinderen past, zoals in dit geval de balletrokken en het voetbaltenue, creëer je een hele persoonlijke shoot. We raden dan ook altijd aan om iets persoonlijks aan te doen of mee te nemen. Dit hoeft niet per se kleding te zijn, denk ook eens aan een favoriete knuffel, een pet of ander speelgoed. 

Summary
Een fotoshoot voor oma
Article Name
Een fotoshoot voor oma
Description
Oma was jarig en een mooie foto werd gemaakt voor haar verjaardag. Deze drie kleinkinderen togen dus naar de fotostudio. Maar naast de mooie foto voor oma, maakten we hele mooie foto's van deze kids in hun favoriete outfits. Twee ballerina's en een voetballer in de dop. Wil je dat ook? Boek dan snel een afspraak.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *