Mooie foto’s en keus genoeg!

Mooie foto's en keus genoeg

Elke foto vertelt een verhaal

We laten ons verrassen…

‘We hebben geen idee wat we ervan moeten verwachten. We hopen dat alles lukt en dat onze kleine wil lachen…Verder gaan we er helemaal ‘blanco’ in en laten we ons graag verrassen!’ Met deze gedachten kwamen de ouders van de 9 maanden oude Mylan naar de studio.

De kleine Mylan bleek alles in de studio erg interessant te vinden en wist niet waar hij als eerste naar wilde kijken. Het liefst alles tegelijk. De lampen, de camera, de fotograaf en zelfs het plafond vond hij belangrijk genoeg om allemaal uiterst goed te inspecteren. Gelukkig was een van zijn liefste knuffels, de teddybeer, de hele shoot dichtbij.

Foto’s in een grote collage

Bij het uitzoeken van de foto’s bleek al snel dat er heel erg veel leuke foto’s tussen zaten. Nog mooier dan verwacht. En misschien zelfs wel te veel om te kiezen! Daarom hebben de papa en mama van Mylan ervoor gekozen een mooie grote collage te maken. Zo kunnen er meerdere foto’s aan de muur komen pronken.

De collage werd speciaal op maat gemaakt, zodat hij precies bij de papa en mama op de muur past en alle favoriete foto’s erin verwerkt zijn. Door de afdruk op dibond wit, krijg je een strakke vergroting aan de muur, die je simpel schoonhoud met je plumeau of een licht vochtig doekje. Door het fijne ophangsysteem hang je de collage snel op en heb je er jaren plezier van.

Cadeaubon

Heel wat jaren geleden heeft de familie al foto’s bij ons laten maken, ze waren dan ook erg blij dat ze van vrienden een cadeaubon van Janssen-Fotografie kregen. Want foto’s zijn altijd een persoonlijk cadeau. Het vertelt het verhaal van je leven, de mooie momenten en herinneringen. Niet voor niets dat (o)pa en (o)ma’s altijd om een foto als cadeau vragen, wanneer ze alles al hebben.

Mooie foto's en keus genoeg

 

 

Summary
Mooie foto's en keus genoeg!
Article Name
Mooie foto's en keus genoeg!
Description
De papa en mama van Milan kwamen naar de studio voor een mooie baby fotoshoot. Er waren zoveel leuke foto's dat ze uiteindelijk kozen voor een collage. En die hangt inmiddels al aan de muur te pronken.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *