[rev_slider slider-5]
Image

HALLO!

EN WELKOM

Image

Een speciale tak van sport binnen bedrijfsfotografie is foodfotografie.
Naast het onderhouden van mijn populaire blog by Andréa Janssen maak ik tevens de foodfoto’s binnen Janssen-Fotografie. Een goede foodfoto nodigt uit, het water loopt je in de mond en ik wordt van een mooie foto altijd helemaal blij. Kookboeken heb ik dan ook te over en ik ben altijd bezig met het ontwikkelen van recepten, de styling en fotografie. Maar als het even kan ga ik graag heerlijk uit eten, om inspiratie op te doen (en natuurlijk ook van het eten te genieten).

Bij ons in de studio zijn ontelbaar veel verschillende mogelijkheden en dus voor iedereen wat wils!

Image
Image

Waarom

food fotografie

Een goede foodfoto laat het gerecht goed tot zijn recht komen. Door mooie kleuren, de juiste stijl (strak, wit of rustiek) kun je de stijl van je bedrijf, kookboek of website goed uitdragen.

Bij food fotografie is de styling en de bereiding van je gerecht heel belangrijk. Je foto moet er aantrekkelijk uit zien. Je klanten moeten een uitnodigend gevoel ervaren bij het zien van de foto. De foto is de uitnodiging om te reserveren, je boek te kopen of website te bezoeken. Een goede foodfoto vergt veel voorbereiding en is een specialisme. En daarin onderscheiden wij ons graag. 

Image
Image

Food foto's

mijn specialiteit


Culinaire fotografie oftewel food fotografie is al jaren mijn passie. Mijn specialisme is daglicht fotografie, waarbij kleurgebruik en styling belangrijk zijn. Puur, rustiek, strak wit of juist spelen met kleur.

Wanneer we fotograferen in een grote reeks, maken we meestal ook gebruik van studio verlichting om een constante kwaliteit en uitstraling te verkrijgen. Daar komt Henry om de hoek kijken die het “spelen met licht” perfect in de vingers heeft. Zo weten we zeker dat het product het best tot zijn recht komt.

Image
Image
Image
Image

Tevreden klanten

Een kleine greep uit de portfolio
Nature crops
Boer Spierings
Kroon op het werk
Verse oogst foodbox
Zonder Meer magazine