Family Fun Fotoshoot: een gezellig uitje!

familie fotoshoot Den Bosch

Family Fun Fotoshoot!

De hele familie bij elkaar

Het is zover! Er is een datum gevonden waarop de hele familie beschikbaar is. Opa’s, oma’s, neven, nichten, ooms en tantes, de hele club bij elkaar. Een mooi moment om dat vast te leggen.

Vaak denken mensen bij een studio fotoshoot aan statige portretten, strakke opstellingen en verplicht lachen. Maar een fotoshoot kan ook heel gezellig zijn! Stoeiende kinderen, groepsknuffels en de kieteldood komen dan ook regelmatig voor bij Henry in de studio.

De fotostudio is erg ruim en biedt daarom ook plek aan grote families. Binnen een shoot kun je variëren in verschillende groepjes, naast de groepsfoto kun je ook je gezin, de kinderen of bijvoorbeeld opa, oma en de kids apart laten fotograferen.

Met een glimlach naar huis

Vele families komen vrijwel zonder  verwachtingen naar de studio en vertrekken na de shoot weer met een glimlach op het gezicht. ‘Dat was nog veel leuker dan verwacht!’ en ‘Oh wat doet Henry dat toch leuk!’ zijn voorbeelden van uitspraken die regelmatig voorbijkomen als mensen de studio uitkomen.  Een echte Family Fun Fotoshoot dus!

Maar niet alleen de shoot zelf, ook het ‘proces’ er naartoe vinden veel mensen leuk! Meiden die met mama de mooiste kleur lippenstift en het beste kapsel uitzoeken, vader en zoon die kijken welke spijkerbroek het mooist is en oma die nog twijfelt welk blouseje nou het beste staat.

Helemaal zin gekregen in ook een fotoshoot? Of wil je een shoot cadeau doen? Dat kan! Ons studiopakket bestaat uit niet alleen de fotoshoot maar ook krijg je een cd met alle foto’s met een klein watermerkje, een vergroting van 50×50 en 4 hoge resolutie bestanden.

Dankzij onze vele verschillende achtergronden is er altijd voor ieder wat wils. Heb je zelf nog ideeën, deel ze vooral! Persoonlijke tintjes in een shoot zijn altijd leuk.

Dus trommel je familie op en dan zien we jullie hopelijk snel bij ons in de studio!

Family Fun Fotoshoot

familie fotoshoot Den Bosch

Summary
Family Fun Fotoshoot: een gezellig uitje!
Article Name
Family Fun Fotoshoot: een gezellig uitje!
Description
Het is zover! Er is een datum gevonden waarop de hele familie beschikbaar is. Opa’s, oma’s, neven, nichten, ooms en tantes, de hele club bij elkaar. Een mooi moment om dat vast te leggen. Vaak denken mensen bij een studio fotoshoot aan statige portretten, strakke opstellingen en verplicht lachen. Maar een fotoshoot kan ook heel gezellig zijn! Stoeiende kinderen, groepsknuffels en de kieteldood komen dan ook regelmatig voor bij Henry in de studio. Met als resultaat geweldige familiefoto's. Wil jij dat ook? Boek dan snel!
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *